Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Farscape
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Farscape

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Farscape
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 09:18
Imali netko tko povoljno prodaje sf seriju "Farscape"?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 16:12
imam ja film
kick-ass
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2005 u 18:50
Film? Jeli to kao pilot epizoda ili skraćena serija ili nešto što nema veze sa serijom? 
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2005 u 21:21
koliko traje obicna serija? ovo traje  1:30 odprilike
kick-ass
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 10:19
Znam da je ta serija Farscape (u Divx formatu) na 8 DVD-a.
Slao sam ja pisma nekima koji prodaju tu seriju samo što mi nisu ništa odgovorili.  
A ni neznam kakva je serija zapravo, ako je netko gledao neka napiše kakva je; neki kažu da je dosta djetinjasta tj. više za djecu. 

Ažurirao Sineast
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2005 u 16:13

serija je ok

film je napravljen kao zadnja epizoda

Na vrh
Scully View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Scully Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2005 u 09:01
Imam ja... pogledaj www.serije.co.sr
www.dosjex.com
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2005 u 10:20
[QUOTE=Scully]Imam ja... pogledaj www.serije.co.sr[/QUOTE]
Malo sam gledao jeli to 14 eura za cijelu seriju? No mislim da mi se baš ne isplati s obzirom da je carina iz Yuge u Hrvatsku barem još 10 eura, no s obzirom da je ova serija kod nas nezastupljena... Vidjet ću

Ažurirao Sineast
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.