| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Farliga drömmar Aka Dangerous Dreams (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Farliga drömmar Aka Dangerous Dreams (2013)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2013 u 19:19 |
|
Farliga drömmar (2013) * Dangerous Dreams * ![]() IMDb Režija: Molly Hartleb Scenarij: Jonna Bolin-Cullberg, Maria Lang Žanr: Krimi, Triler Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 92 min Tuva Novotny ... Puck Linus Wahlgren ... Eje Ola Rapace ... Christer Björn Andersson ... Ahlgren Claes Ljungmark ... Andreas Hallman Elisabet Sverlander ... Ann-Louise Siw Erixon ... Björg Hallman Hanna Alström ... Cecilia Hallman Peter Carlberg ... Gregor Isander Ia Langhammer ... Ingbritt Stari likovi opet u akciji. U petom delu, Marija Lang obrađuje porodicu koja živi usamljeničkim životom. Puk dolazi da bude sekretarica velikom književniku profesoru Halmanu, koji je dobio Nobelovu nagradu. U hladnoj atmoferi, gde je svako sumnjiv događa se ubistvo. Tekst za temu je uradio sipa Prevod je najavio sipa |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |