| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fanovi neće da skidaju najnovije epizode "LOST" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fanovi neće da skidaju najnovije epizode "LOST"Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 12:33 |
|
FANOVI NEĆE DA SKIDAJU NAJNOVIJE EPIZODE SERIJE "LOST" SA NETA Očekivano se dogodilo. Prva epizoda finalnog serijala serije "Lost" je procurela na net. Onda je usledio neočekivani obrt. Fanovi su odbili da je skidaju i gledaju! Ovakav rasplet je za čelnike televizije bio pravi šok. Tačnije, prvi šok je bio u komentarima na društvenim mrežama gde su fanovi odbili da čuju bilo kakve podatke koji bi oktrivali dešavanja u završnici, a potom, kada se na YouTube-u pojavila 44 minuta snimanih ručnom kamerom sa pretpremijernog prikazivanja prve epizode u havajskom mestu Oahu, mnogi su odbili da je pogledaju ne želeći da kvare iskustvo čiste slike i odličnog zvuka kada bude, za par dana, prikazivana na televiziji. Tačnije, zabeleženo je samo nekoliko stotina daunlouda epizode što je "smešna" brojka u odnosu na to koliko se skidaju nove epizode popularnih serija sa neta. "Nikada nismo imali seriju poput 'Lost' i takvu odanost fanova, da oni ne žele da saznaju šta se dešava pre premijere. Fanovi je doživljavaju kao nešto svoje, baš kao i mi", bio je komentar Majkla Bensona, potpredsednika marketinga tv-mreže ABC. Ažurirao AcaN - 07.Veljaca/Feb.2010 u 12:39 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 13:57 |
|
Netko mi obrisao komentar bez objasnjenja, a to ne volim. Znam da je izgledao kao offtopic, al istina je da sam njime htio ukazati na nebuloznost raspravljanja o ukusima.
Sto se mene tice, Lost je uvjerljivo najbolja serija svih vremena, uz bok True Blood i Twin Peaks. Uz njih stavljam i Damages, House, Csi las vegas koje takodjer redovno pratim... |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 15:53 |
|
Ja sam iskreno protiv tog fanatizma. Znači, to mi pomalo liči na sektu, zar ne? Ne govorim konkretno o ovoj ili onoj seriji ili ovom ili onom filmu, već generalno.
Mislim, materijal snimljen kamerom gde ljudi GLUME a mi se primamo kao saučešće. OK do neke mere ali postati fanatik... Neprihvatljivo, po mom mišljenju. |
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:20 |
|
vidim ja da je ovo otislo mnogo daleko od teme,tako da ce biti sve obrisano,sto nema veze sa temom.
@ bubba ja sam ti obrisao post i cekao sam da pitas ko je i da ti kazem a ti li si taj Ažurirao Dr Dragan - 07.Veljaca/Feb.2010 u 16:22 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |