Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - fake file ili nesta drugo??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

fake file ili nesta drugo??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dr.van nostrand View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr.van nostrand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: fake file ili nesta drugo??
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 13:13
eh ovako...skinuo sam jedan video u avi formatu i pokusavam ga pokrenuti u KMplayeru i izbaci mi sljedece : WARNING > no combination of filters could be found to render the stream. Error num : 80040218 itd...ima dole jos nesta oko update codec al ja neznam sta treba raditi jer mi prije svega nije jasno jel se tu radi o grski na file-u ili samo treba nesta nastimati da radi
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:00
Možda je fake avi?
Ako imaš na kompu bilo koji od dva DivX kodeka (DivX ili XviD)
nema razloga da ga ne pusti.
Instaliraj program MediaInfo i vidi šta će ti reći za taj avi fajl.
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:00

fali ti codec... Instaliraj neki od codec pack-ova...

Pozzz

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:02
i to je pitanje, možda je konflikt više instaliranih kodeka, pa možda ima i previše....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:02

Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Ako imaš na kompu bilo koji od dva DivX kodeka (DivX ili XviD)
nema razloga da ga ne pusti.

Naravno da instalirani codec moze da zastari...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:05
treba da se opredeli za jedan codec pack...... ne za dva ili tri... Ne kažem da ih ima više, ali ako hoće novi da stavi, sve briši i drži samo jedan pack...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:08

Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

treba da se opredeli za jedan codec pack...... ne za dva ili tri... Ne kažem da ih ima više, ali ako hoće novi da stavi, sve briši i drži samo jedan pack...

To pod obavezno...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 17:11
ljudi tako postave pitanje, tj. traže pomoć od nas, a kao da su sa Marsa pali (bez uvrede)..... Šta ima od kodeka, koliko su strai, koliko ih ima, da li ima neki drugi player.....

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 18:45
verovatno si skinuo nepostojeci dvdrip nekog filma pa imas zaje*ancijeWink
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 18:55
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Šta ima od kodeka, koliko su strai, koliko ih ima, da li ima neki drugi player.....
Dobro Acane, ne budi tako strog. Prosečan korisnik računara ima potrebu samo da pusti film. Ne da poznaje kodeke ili da ima pet šest plejera. Mada ne podržavam to, ali to je stvarnost!Wink
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2011 u 19:40
To je verovatno "počeo" da skida sa torrenta, a kad počne da ga skina, torrent odmah stvara sliku ( image) tog fajla (kad pogledaš, posle par minuta avi. ima 700 mb). Verovatno je prekinuo download i kada je otvorio taj fajl, normalno, pokazao mu je tu grešku. Moje mišljenje.
Na vrh
dr.van nostrand View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr.van nostrand Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 12:08
jeste sa torrenta skidano i postoji mogucnost da je prekinuto skidanje jer ne koristim sam ovaj PC ali opet vece su sanse da se to nije desilo ipak...probao sam i sa BS playerom i nece...a u tu oblast sa codecima nisam bas upucen mada sam odmah sam skinuo codec pack i instalirao al nisam znao da trebam ukloniti stare codece niti znam kako to uraditi...
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 14:46
Lepo, skineš najnoviji K-Lite_Codec_Pack__Full.exe , otvoriš ga i on će  sam da ti zatraži da deinstaliraš stari codec pack, ok , namestiš na full i to je to.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2011 u 22:53
Ajde ti budi drug prema samom sebi, pa pre svega uradi šta sam ti napisao, skini i instaliraj MediaInfo, pa onda otvori taj avi u njemu i pročitaj šta ti kaže za video i audo koji je upotrebljen.
Ako ti piše unknown codec ili unknown file ili... biće ti sve jasno, FAKE! Sve ostalo je stvar filozofije. Čak i nepotpuno skinut fajl je moguće donekle reprodukovati pomoću VirtualDub-a ili sređivanjem sa DivFix programom. Stari kodeci ni slučajno nisu razlog što AVI fajl ne može da se reprodukuje, mkv možda, avi sigurno ne.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.