| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fairytale Aka The Haunting of Helena (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fairytale Aka The Haunting of Helena (2012)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 01:00 |
|
Fairytale (2012) * The Haunting of Helena * ![]() IMDb Režija: Christian Bisceglia, Ascanio Malgarini Scenarij: Christian Bisceglia Žanr: Horor, Triler Jezik: Engleski Država: Italija Trajanje: 84 min Harriet MacMasters-Green ... Sophia Sabrina Jolie Perez ... Helena Jarreth J. Merz ... Robert Matt Patresi ... Patrick Paolo Paoloni ... Ferri Giuliano Montaldo ... Dr. Fabiano Susanna Cornacchia ... The Fairy Marco Fattibene ... Battista Greco Lucrezia Tosi ... Ghost Child Samohrana majka se sa kćerkom useli u novu kuću i ubrzo nakon što kćerka izgubi svoj prvi mliječni zub počinje govoriti kako joj svaku noć dolazi Zubić Vila. Čini se da kuća u koju su uselile ima zlokobnu povijest. Prevod je uradio intoxic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |