Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Expend4bles (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
HiDe ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Pridružen: 02.Studeni/Nov.2012 Status: Offline Points: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 22:48 |
Opis ima više grešaka nego slova.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gomila stručnjaka napisali scenarijo za ovo smeće od filma???
Shock! Još malo pa će i mandrile zapošljavati kao pisce. A, da li igra i Brus Lee, tj. da li su ga digli iz podzemlja, odledili, dali mu nov lajf??? Da se ne sablazne pojedinci, da li su ga vaskrsli, mejbi? Mislim, u današnje vrijeme svje je moguće, pitam onako, usput.... |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3691 |
Ama koga briga za scenarij ekspendblesa, err... blesa? Pa da, staviš unutra blesavi humor i blesavu akciju, eto ti scenarij. CGI je prilično loš, ali koga briga, nisam ja tu zbog realizma nego zbog faca. Iskupljuje ga scena gdje puste neki odvratni rep pa negativci upucaju štaliveć zvučnik/radio koje onda krepa u stilu Nokia Broken ringtona. Dolje rep! Scene sa Uwaisom i Jaa su bomboni koreografije, šteta što nemamo blooper kolekciju jer mi se čini da je u padovima bilo polomljenih rebara. Meni je ovo bilo prezabavno. Javna je tajna da volim kad film ima kvalitetne tabačine, jebga, tako da preporuka onima koji vole isto to. Ostali, kako god vas je volja. |
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() aka balavurdija Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 983 |
Ovdje ima hjumora?
Ajcentbiliwabol.... Mislio sam da se samo puca, i juri, i skače. Prizeman humor ili nadzeman? Pitam onako, usput... |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3691 |
Čaknorisovki.
|
|
![]() |
|
Mizi ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Sva sreća, pa on ne sudjeluje u ovom dijelu.
![]() |
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 34 |
Lično mi se Expendables filmovi nikad nisu nešto preterano svideli, pa tako ni ovaj deo. Da ima dobre akcije i tabačine to stoji, ali mislim da je to sve što ovaj film može da ponudi.
|
|
![]() |
|
kjovo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 825 |
Meni se ovo isto svidelo,vec sam rekao volim ovaj serijal,mislim volim ,gledam to kad ne znam sta cu sa sobom a uz ovo mi brzo prodje vreme. Joxer pogledaj ili probaj da gleda film Balerina ,jeste Netflix u pitanju ali po meni je dobar i ima dobre tabacine.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 169 |
Prevod je uradio Bambula ✨
|
|
![]() |
|
Mare14 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2020 Lokacija: Nis Status: Offline Points: 0 |
Film koji nije morao biti snimljen.
|
|
![]() |
|
Black Raven ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1121 |
Kakav film takav i opis.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |