| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Evropsko Prvenstvo u Rukometu - Hrvatska 2018 |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:46 |
Ps.ili bilo koju medalju.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:53 |
|
Ovako ti ja vidim hrvatsku rukometnu reprezentaciju: Ako je na nekom prvenstvu najslabija reprezentacija 1, a najbolja 10, oni su konstantno 9. To ti znači da im polufinale ne može pobjeći (osim ako nešto ne zajebu), ali i da je velika vjerojatnost da će neka druga reprezenrtacija to prvenstvo odigrati za 10 i osvojiti zlato. Nakon godina i godina "devetki", ljudima to lagano dopizdi i prestanu cijeniti te konstantne ulaske u polufinale jer očekuju da u jednom trenutku ekipa sazri za osvajanje zlata, a to se nikako ne događa. S druge strane imaš Francuze koji su u istom periodu (10-ak godina) također promijenili 2-3 generacije igrača i svaka je otišla barem jednom do kraja i usput pobijedila ove naše. Je emu mater, izgleda da oni onda nešto bolje rade od nas, a mi u isto vrijeme nikako ne uspjevamo osmisliti protulijek.I dok mi razbijamo glavu zašto smo opet izgubili od Francuza, Nijemci postanu prvaci. Pa dođe drugo prvenstvo. Mi opet izgubimo od Francuza, a u finale se plasiraju Šveđani i Španjolci koji su pobijedili Francuze! WTF??? Kako? Kad je red na nas?
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 22:54 |
|
Kakav derbi su priredili Skandinavci.
![]() Finale neće biti bolje.
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2018 u 12:32 |
|
Ja mislim da ce finale biti veoma interesantno... Mada sam impresioniran time sto su Spanci uradili Francuzima..
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 22:35 |
|
Rumunjski suci "malo" pomogli Francuzima da osvoje treće mjesto, a u finalu Šveđani zaboravili da moraju odigrati i drugo poluvrijeme. Svaka čast Šterbiku, došao je na polufinale i uzeo zlato. Like a boss.
![]() |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 20:33 |
|
Spanija osvojila,cujemo se do sledeceg prvenstva... :)
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 20:41 |
E da ti nisi rekao, ne bi ni znali. Ajde bježi! |
|
![]() |
|
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 06:54 |
|
Mozda ce se neko nekada upitati ko je osvojio euro u rukometu i naleti na ovaj moj post i razotkrije misteriju. A mozda ce i Novina mater praviti mutusu-batakusu.
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |