Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Evilenko (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Evilenko (2004)

Evilenko

Evilenko (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Evilenko

Godina:

2004

Žanr:

drama, kriminalistički, triler, horor

Trajanje:

111 min

Režija:

David Grieco

Scenarij:

David Grieco

Glavne uloge:

Malcolm McDowell
  >  Andrej Romanovic Evilenko
Fabrizio Sergenti Castellani
  >  Tabakov (as Fabrizio Castellani)
Fabrizio Sergenti Castellani
  >  Tabakov (as Fabrizio Castellani)
Marton Csokas
  >  Vadim Timurouvic Lesiev
Vernon Dobtcheff
  >  Bagdasarov
Adrian McCourt
  >  Surinov
Ronald Pickup
  >  Aron Richter
Ostap Stupka
  >  Doctor Amitrin
Romana Pollak
  >  Irina Zubova
Alexei Chadyuk
  >  Captain Ramenskij
Ihor Ciszkewycz
  >  Novikov
Viktor Gluskov
  >  Nikitin
Vladimir Levizkiy
  >  Frolov

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Evilenko (2004)
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2018 u 21:09
Vrlo originalan film sa genijalnom glumom Malcomm mcDowellom, koji igra Cikitila, serijskog ubicu , koji je harao godinama u SSSR-u, dok ga nisu uhvatili.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2025 u 13:56
Dobar film prema istinitoj prici a istinite price retko kad omanu. I u filmu isto mozem videti sta se sve desavalo u ex SSSR i kako su i oni imali svoje serijske ubice i monstrume. Dobar tandem glumaca, Marton Csokas, koji pokusava da uhvati srijskog ubicu i odlicni Malcolm McDowell u ulozi monstruma i serijskog ubice a njemu ovakve uloge zaista leze. Preporucujem ovaj film
Na vrh
jojo385 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 11:28
Prica ispricana 2004. Onaj tko danas gleda taj film je "Teenager". Bez uvrede.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 11:38
Jojo pomislicu da si glup.
Prvo pogledaj film pa pospe komentarišite.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 11:43
Mene pa ne zanima ni lik ni delo tog tipa, možda u dokumentarcu, verujem da je u redu odrađen, no ne ineteresuje me do bola. 😂

Hajde, blesavim se, da parafraziram naratora i Durdena iz Fight Cluba, na pitanje sa kime bih voleo lepo da se pocepam do krvi, voleo bih da ispred mene stoji taj tip, ono, pošto je mnogo kao zaeban, da mi pokaže malo to na meni, to bih baš voleo od sveg srca, no da mu pratim život i putešstvenija u igranom filmu, nah. Kakav god da je. A neka sam beba a ne tek tinejdžer, može i još etiketa meni, šta ima veze.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 11:58
Baziran na liku Čikatila, nije jedini , nešto kao ekranizacija Child 44 roman sam čitao i svideo mi se, i nastavak, treći deo ne,   pa Citizen X pa skoro svi smo gledali tada , ko voli nek gleda.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:09
To su opšte stvari ali hajde za ovu dečurliju, možda neko zbilja i ne zna to. Opet, sve mi je dalja ideja da je ovo još uvek filmski forum ako im se i to mora crtati.
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:16
o ovom krmelju su snimljena najmanje 2 filma. ovaj i cizizen x.
što se tiče citizen x-a, taj mi ima smisla jer želi prikazati zašto je tolko trebalo da ulove pakšua i da se iz toga izvuče neka pouka za buduće.
ali ovaj mi po onom što sam mogao pročitati iz recenzija djeluje kao stvaranje kulta dotičnog govneta. još kad staviš vrhunskog mcdovella za glavnog glumca koji još od paklene naranče ima psihopatsku glumačku karizmu, dobiješ vjerujem nešto što ostavlja gorak okus u ustima nakon gledanja. i normalno da neću pogledati tako nešto.
potpuno se slažem sa puppetom... jednostavno su trebali napraviti dobar dokumentarac o čitavom procesu i da se iz toga izvuku pouke.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:30
Pa i i dokumentarci su snimljeni, gledao sam nakon Citiyen X, rekoh treba snimiti, kakvi crno veličati, a isto to kad ide , menja mesta, promeni malo MO, pojave se imitatori, sve i svašta, baš je teško policiji i još tada vezano za DNK, pričam uopšteno,   a sad kad pomenu setih se na prvu   jedne  skorije mini-serije isto problematična istraga The Long Shadow
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 12:43
Za policiju se pa tek posebno tangiram 😂😂😂
To nam isto fali, pandurski, doktorski, advokatski/pravnički filmovi/serije.    Umirem 😔

Ne kažem zbog tvojeg posta Alex, nego ih se oma setim pa mi se sloši, naravno da nisi ti kriv.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 15:53
Ko nije gledao film samo palamudi ovde na temi o filmu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 16:54
Aleksa, na stranu što su mi postovi daleko najzanimljiviji (po meni a bome i kojekome još) ne tek u ovoj temi, iskreno se nadam da to o palamudenju nije upućeno meni,. valjda si čitao šta pišem po temi. A samo da vidim da mi neko još i daje instrukcije gde se i kako piše, da ironija bude potpuna. Ne pada mi napamet da gledam ovaj film, oh itekako ću pisati u temi, tome služi forum, a šta ja sve mislim o tuđim postovima pa im ne spočitavam da palamude, da moraju gledati film da bi progovprili, a da ja palamudim, majko mila, ima li grđe ironije 😂
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:46
Pauza Puppet se hvali.
Sto ti ne pada napamet da gledaš film.Vrednost ovog filma i jeste u tome što je na podpuno nov i originalan način pristupio temi.
Najbolje je ovde pisao Stole haringa
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2025 u 18:59
Pa moje mišljenje je da daleko najbolje pišem ovde, jedino bez kompleksa i mržnje što kontam da se razlikuje, a moji postovi su upadljivi, ne moram ih hvaliti samo mi se može, ne moraš se slagati ali zayebi malo to da me učiš, pa još ti, smejurija, gde ću i kako pisati. Napisah zašto ne bih gledao film iznad. Na forumu se piše i o tome šta te odbija i privlači ma kom filmu. Tvoje mišljenje mi je o tome šta tobože vredi a šta ne od filmova, oprostićeš mi, potpuno nebitno vazda bilo, pustiš me lepo da kažem svoje.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.