Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Evil Dead (2013) |
Odgovori |
Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5464 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2013 u 09:52 |
Radnja filma:
Grupa tinejdžera se zatekne u jednoj udaljenoj kolibi u šumi. Slučajno otkriju knjigu mrtvih, nesvesno prizovu uspavane uklete demone koji žive u obližnjim šumama i koji ih odmah zaposednu. Samo jedan član skupine će im se odupreti i pokušaće da se izbori za opstanak. Scenarij je adaptirao oskarovac Diablo Cody ("Juno") Trailer:
Prijevod najavio kolega: Bambula
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
Illuminati
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Panama Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlično!
|
|
Bambula
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator El Presidente Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2011 Status: Offline Points: 1260 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hvala Bambula |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
domagoj-bordic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Veljaca/Feb.2013 Lokacija: Donji Andrijevci Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Cjeli film sam pogledao na HD i nije mi bas nesto posebno. Ima puno SPECIALNIH EFEKATA( kao svaki remake/presnimavanje orginala) Prica ima istu bazu kao orginal ali skoro sve scene iz orginala su bolje i ako su "PRASTARE" i kao od plastelina napravjene. U orginal filmu si "MUSKARAC" osreze ruku sa MOTORKOM ispod laktai iznad zgloba a u ovome "NOVOME" uzme "ZENSKO" elektricni noz sa kojim si odpili ruku IZNAD LAKTA i ispod ramena (nerealno jos sto je skoro kao neki superheroj jaka i nekaze ni A u toku rezanja nego tek kad si je odsjekla ruku)
Moje misljenje : Novo NIJE uvjek bolje nego staro. Pogotovo u HORROR Branchi je staro bolje uvjek......jer je kao kad se knjiga cita FANTAZIJA najstarhovitije. |
|
domagoj-bordic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Veljaca/Feb.2013 Lokacija: Donji Andrijevci Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
P. S.
I scena SILOVANJA zene od nadnaravne pojave u obliku DRVETA je isto toliko "SJE..NA"(<--BA)i nerealna (ne u obliku NADNARVNOGA nego u tome sto je spolovilo(KRC) divlja RUZA puna BOCA i najmanje 40kubicnih metara ude u nju...... Ono UHHHHH to mora bolit.......ko da ju je konj .... Oprostite nemogu vjerovat sta naprave dobrom filmu |
|
keffa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 10.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
zadovoljavajuce.......
|
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1347 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan rimejk starog horor filma. Dosta krvav i jeziv film, preporuka i ocena 7/10
|
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 321 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odvratan film
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |