Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Everything Everywhere All at Once (2022) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
oscar ns ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2022 u 21:08 |
Gde se ovo moze pogledati? Internet- bioskopski snimak ili...?
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U kinima. Stream će biti na Amazonu i iTunes za otprilike mjesec dana (17.05.). |
|
![]() |
|
oscar ns ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 0 |
Ma ne, ne gledam bioskopske snimke (cam, ts), rekoh da proverim da mi nije promaklo nesto. U NS-u se jos nije poceo prikazivati u bioskopima pa sam mislio da distribucija jos nije pocela. U stvari sam sada video da je film vec poceo da se prikazuje u Bg-u. Hvala na informacijama u svakom slucaju.
|
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 234 |
Film je definitivno za preporuku, i vjerujem da je to jedan od "onih" koje ćete morati prije ili kasnije pogledati, neovisno što mislite o žanru. Dva puta sam ga gledao u kinu i nadam se da će se i vama svidjeti.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 3294 |
Ne gledam filmove dvaput nafriško. Tek kad 90% filma zaboravim, može opet. Dotada... Fata je Fata. ![]() |
|
![]() |
|
KrazyM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 234 |
Kad radiš u poslu vezanim za kino, dogodi se da pogledaš sve i po više puta, makar usputno kao Smrtonosno oružje na TV-u :)
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 157 |
Prevode su uradili alexandra-stanic i payutti ✨
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 25 |
Ubeđen sam da je scenario za ovaj film pisan pod dejstvom veoma jake droge. Ne znam kako drugačije objasniti sve ovo viđeno u filmu. Meni se lično nije dopalo, mada sam ljubitelj specifičnog humora (South Park, Borat i td.).
|
|
![]() |
|
Goran87BG ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 368 |
Ovo je bilo baš zamorno za odgledati...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nikakve ovo veze nema sa South Parkom ili Ali Gjem. Niti je nacrtano gore od vrtića a prepuno prostačenja, niti je bezvezna mejnstrim razvikana komedija nimalo smiješna. Pa
mislim ovdje komedije skoro pa ni nema, osim što određene stvari mogu
djelovati komično, ali bogami i tragično (hrenovke prsti). Da se scenarist napušavao do besvijesti, vrlo je vjerojatno. Ali ovaj je znao kako obiteljsku dramu prenijeti publici kroz žanr: WTF. Takav žanr imdb ne priznaje, ali 'ebe me se za imdb. Pa ćete, jednako kao u najboljim kvestovima Fallouta dvojke, ili WTF masterpisu Save the Green Planet stalno podsvjesno reagirati "dobro koji se ku**c sad događa". A
opet, u šumi šarenila svih ludo izmijenjenih scena, sve vam je stalno
jasno jer za razliku od Donnie Darko budalaštine, ovdje je autor znao
ispričati priču. Nije mi drago što je u
pozadini obiteljska drama, a ne scifi ili krimić ili čak triler, međutim
ovo je samo dokaz da obiteljska drama ne treba uvijek biti jedno te
ista negledljiva smaračina za ispovraćati se. I naoko
najdosadnije teme mogu se napraviti zanimljivim, samo se treba usuditi
izaći iz nacrta stoput viđenih prije i prožvakanih još više puta od
toga. Nadam se najiskrenije da ovaj film neće ostati jedina dobro odrađena nova ideja iz Holivuda ove godine. Lektira. Da ponovim - tko traži komediju, ovdje je neće naći osim u tragovima. I pojma nemam odakle je imdb isisao "comedy". Bit će iz onog mišićavog malog prsta.Ažurirao JoxerTM - 24.Svibanj/May.2022 u 00:02 |
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Online Points: 18 |
S obzirom koliko sam zahvaljujuci komentarima ljudi čuja veličanja i hvale na račun filma nisan bas impresioniran. Film je čisto divljaštvo od akcije uz neku dramsku (pozadinsku) podlogu u vidu međuodnosa ljudi. Meni osobno nije dobro silo, u redu film, može proć, ima nekih zanimljivih i zabavnih scena, ali sve skupa gledano ništa vrijedno hvale i divljenja.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 2437 |
Ko hoće i dodatak žanru moze da pogleda npr. film (ista ekipa Daniel Scheinerrt/Dan Kwan) Swiss Army Man (2016).
Ažurirao AlexDeLarge - 24.Svibanj/May.2022 u 11:04 |
|
![]() |
|
alterego ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 11.Kolovoz/Aug.2012 Status: Offline Points: 128 |
Predosjećam šuć muć bezvezariju, ali obzirom na gotovo plebiscitarnu podršku kritičara ću ga pogledati pa ocijeniti
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 2437 |
Nekome je Donnie Darko budalaština, nekome Save the Green Planet i dati, a nekome sva tri, wtf mi je malo diskutabilno,nije samo D.Darko i npr S. Darko ima i drugih koje sam gledao a nemaju elemente fantazije pa sam se pitao šta su scenarista i režiser hteli da poruče tj. o čemu se radi. Neke sam pri drugom gledanju razumeo, neki imaju dobra pisana objašnjena na netu , čak i sheme (vremenske petlje,paralelni univerzumi), negde imaju intervjui scenarista pa su oni objašnjavali i eto skor za jedan film , scenarista je ispričao priču kroz nadrealizam koja je mučila stanovnike jednog dela Škotske, i kad se sazna ta priča onda već ima smisla, negde se oslanjaju na pređašnje filmove pa kad se pogledaju dodje sve na svoje, a nekad i u diskusiji u drustvu neko je bolje `ukopčao` o čemu se radi i objasni. South Park je izvrsna satirična animirana serija koja koristi psovke i neke bizarnosti kao tehniku da pojača elemente satire, i namerno je onako rađen.
Ažurirao AlexDeLarge - 24.Svibanj/May.2022 u 16:29 |
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 223 |
Ovaj film je, ako se ja pitam, teška budalaština! Do te mere bezvezna da sam uradio ono što retko radim, a to je da prekinem gledanje pre odjavne špice. Nema ovde ni H od humora, a ni neke posebno upečatljive ideje i smisla ako već nije komedija/parodija. Originalnost ću mu do izvesne mere priznati, ali se iskreno nadam da ovo nije nikakav novi trend ili budućnost (hollywoodske) kinematografije. Ponajmanje isti ima veze sa britkim, inteligentnim i originalnim Pythonovskim nasleđem.
Negde pročitah da je ovo jedan "sjajan acid trip bez potrebe da se konzumira neka droga"! Pošto za više od pola veka mog života nisam nikada osećao potrebe za konzumacijom "štaka za um", cenim da mi iz tih razloga ne prija ni ovakav kinematografski acid trip! Najbolji film veka!??? Ocena na IMDB koja naginje 9-ki!?? Nešto sa ovim svetom nije u redu! Ili možda sa mnom ![]() |
|
![]() |
|
sosna ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2021 Status: Offline Points: 11 |
Gluplji film nisam gledala, dosadan, naporan i besmislen.
|
|
![]() |
|
novikorisnik12 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2019 Status: Offline Points: 3 |
kako je ovo loše...
|
|
![]() |
|
dakiva ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 07.Ožujak/Mar.2018 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 5 |
Izdržao sam pola sata i ni tih pola sata ne mogu prežaliti.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Meni se svideo film, specifican je , ok mi je sto su zivot i dramu u porodici prikazali na dati nacin, celo to suludo putovanje, mozda bi mi bio naporan da sam gledao umoran, zasmetala mi je samo duzina trajanja. Diskutovali smo u drustvu i bila su podeljenja misljenja, ali niko nije rekao da mu je los.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ne znam je li to odgovor na gornjne tvitove... Ali ako jest... Primijeti da svi dođoše od ekipe koja skupa ima ukupno postova do sad koliko ti napišeš dnevno. Vrlo vjerojatno tviter nije radio taj dan. Ali
da potvrdim to što si rekao, nije svatko s kim sam uživo diskutirao
oduševljen kao ja, ali ama baš nitko nije rekao da im je loš. Možda se i ti i ja družimo s pogrešnim ljudima. Ili možda trebamo i mi početi neargumentirano pljuvati po svemu, takav je danas trend.![]() Ažurirao JoxerTM - 31.Svibanj/May.2022 u 22:57 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |