| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
EuroBasket 2009 |
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2009 u 23:04 |
|
Čestitam Špancima.Razumem sve priče,da su mladi,da su postigli puno,osvojili prvu medalju za Srbiju...........ali u finalu izgubiti sa 20 i više razlike,dopustiti najnižem igraču da iz gradjenja daje koševe pod košem,izgubiti u igri preko 10 lopti,biti gori u skoku i u odbrani i napadu.......ne znam.Lično mislim da pored umora više ni jedna priča ne stoji.Slušam Šarenca kako priča da bi svi dali da su njihovom mestu.......opet nisam siguran.Zasigurno su postigli puno,ali jednog dana kada neke nove generacije budu gledale statistiku videće da su u finalu naši izgubili sa razlikom večom od 20 poena,i neće im biti prijatno.Ako su Španci hteli osvetu verujem da se nisu nadali ovako lakoj.Nemojte da se ljutite na mene,ovo je iz prve ruke posle utiska da Krstiiću svaki put pri razigravanju akcije izbiju i uzmu loptu mislim da me ipak shvatate.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 01:34 |
|
Da, baš tako. Dobro reče kolega.
Pre svega iskrene čestitke Špancima - 100% zasluženo. 99% čestitke i našima, koji su pokazali "pitomost i finoću" a izgubili onu "drskost i bezobrazluk" koja je krasila našu reprezentaciju godinama. Ne možeš se zadovoljiti srebrom bez obzira što 99% stanovništva tvoje zemlje pre početka prvenstva nije verovalo da možeš proći ni prvi kru. To je ključni momenat. Svaka im čast na srebru ali sva grdnja za "predaju" pre finala. |
|
|
|
![]() |
|
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Onryō Pridružen: 03.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2009 u 07:32 |
A ja ti verovao... ![]() ![]() |
|
|
...rot and assimilate...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 567 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |