Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Euphoria (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Euphoria (2019)

Euphoria

Euphoria (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Euforija

Godina:

2019

Žanr:

drama

Trajanje:

55 min

Autor:

Sam Levinson

Glavne uloge:

Sydney Sweeney
  >  Cassie
Zendaya
  >  Rue
Austin Abrams
  >  Ethan
Angus Cloud
  >  Fezco
Nika King
  >  Leslie Bennett
Hunter Schafer
  >  Jules Vaughn
Barbie Ferreira
  >  Kat Hernandez
Alanna Ubach
  >  Suze Howard
Eric Dane
  >  Cal Jacobs
Maude Apatow
  >  Lexi Howard
Keean Johnson
  >  Daniel
John Ales
  >  David Vaughn
Lukas Gage
  >  Tyler
Algee Smith
  >  McKay
Storm Reid
  >  Gia Bennett

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Euphoria (2019)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2019 u 18:25
Obnovljeno za 2. sezonu.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2020 u 18:53
Kad sam odgledala trejler serije prošle godine nije me privukla da je gledam... Predomislila sam se kad je Zendaya osvojila Emi nagradu, a videla sam i da dosta hvale seriju.

Serija je snimana tako da vlada konfuzija i gledaoce provlači kroz niz psihodeličnih i vizuelnih scena, kao da su na halucinogenim drogama... Pojedini likovi su iritantni i nekako slabo napisani, ali je zato lik Ru (glavne glumice) fenomenalno napisan u kontekstu upotrebe droga i psihičkih poremećaja koji se dešavaju u njenoj glavi... I kao uzrok i kao posledica...

Serija ima svoje uspone i padove kad se posmatraju epizode pojedinačno, ali u kumulativu svih 8 epizoda su sjajne. Ako ništa drugo, Zendaya (za koju do sad nisam ni čula) je zaista pokidala ulogu i lik Ru koji ona tumači je fenomenalno napisan pa vredi gledati seriju makar samo zbog toga.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2021 u 20:09
Baš se spremam da je gledam ovih dana, prvu sezonu tj.
Taman do 22. januara, kada izlazi sezona 2.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2021 u 21:08
Opis me ponovo podseti na pesmu grupe Beograd- Opasne igre,  "Da li ste culi za opasne igre

sex and drugs , and rock & roll ?", a nakon toga na Wir Kinder vom Bahnhof Zoo. Da li ste gledali izraelsku seriju iz 2012-2013 na kojoj je data bazirana, i neko poredjenje. Da ne gledam dva puta slicnu radnju.

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2022 u 22:46

Odličan start 2. sezone! Zendaya pokidala S02E05, a prethodne epizode Sydney Sweeney Clap

Inače, odobreno je snimanje 3. sezone Wink
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2022 u 01:27
Odlicna epizoda , odlicno odglumljena apstinencija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2022 u 10:02
Ubedljivo najbolja pilot epizoda koju sam gledao u poslednjih...više godina. 
Iz drugog pokušaja, nisam mogao pohvatati išta dok sam bio iscrpljen pre par sedmica. 

Majstorija. Ima tu prilično slojeva, ne znam naravno u kojem će pravcu potom ići serija, no teme su sjajne, nijanse i sam ton odlični, klinci razbijaju. Nije do droge, upotrebe i zloupotrebe, ovo me pre podseća na Larry Clarka pa i (u nekoj ipak prizemnijoj varijanti) Gregg Arakija. Deca traže sebe, svoje mesto, sa sobom, svetom, jedni među drugima. Sa ili bez droge, koju im tamo ionako prepisuju trebalo im ili ne, pa se posle češaju. Seksualnost, opet kao potraga za sobom, pripadnosti društvu, borbi sa svojim demonima kroz ljudski kontakt, svega ovde ima ili makar može biti, videću već. 

Oduševljen sam, za sada, pa šta mi bude potom. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2022 u 22:56
Odgledah preko vikenda sve što je prikazivano do sada, čekam sedmu epku druge sezone.
Zapravo nemam mnogo toga dodati na prethodni post, ispunila mi je očekivanja Euphoria, pogađa mete, na interesantan način prati likove, neki su možda mogli biti zastupljeniji a njihove putanje konkretnije, razrađenije, no u stvari nemam većih zamerki, stvarno je jedna od boljih serija o, heh, omladini. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2022 u 22:47
I šta kažeš, gospođice Istražiteljko, kakva ti je bila ova poslednja, predstava-epizoda? Smile
Očekivah više od Lexi-Fezco priče. UnhappyEmbarrassed

Ažurirao puppet_master - 25.Veljaca/Feb.2022 u 14:55
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2022 u 15:24
No zato je osma epka napolitankica. Heart
Emocije, meci, suze, izdaje, tuče, praštanje, likovi zaokružuju svoje priče, taman kako bi i trebalo.  
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2022 u 00:08
S02E07 i S02E08 odlične! Predstava je fenomenalna Clap
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 18:40
Nadam se da nećemo predugo čekati 3 sezonu, pogotovo jer je kraj druge sezone bio ludnica. Jedva čekam da vidim šta nas čeka :)

Peta epizoda je bila prejaka.

Pošto svemu dajem ocjenu, a ovdje još nisam: 9/10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 19:22
Verovatno neće biti ovoliko čekanja kao između prve (2019.) i druge (2022.) sezone, pustimo mi Penelopu i Odiseja, sve bi trebalo da ima razumnu meru LOL verovatno je covid iskomplikovao stvari ranije, nadajmo se da će stići da spreme treću za godinu dana.  Mada ja zaboravim sve kroz sedmicu-dve pa mi dođe svejedno dugo to sve. Ermm  Kada li je Queen's gambit nastavak, da mi je znati, tek oko toga se nije dalo čuti išta. Confused
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 20:55
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Kada li je Queen's gambit nastavak, da mi je znati, tek oko toga se nije dalo čuti išta. confused

Nije valjda da se tome nadaš. Mini series, nema nastavka.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2022 u 20:59
Majka me je muštrala od malena sa "nada je za očajnike" LOL so, nema nade u meni LOL ali bi me radovalo još dogodovština te miličice. Dopala mi se serija, nisam čitao knjigu, koja je štura, verovatno čitava pokrivena u onome što je prikazano, mada to im ranije nije smetalo da naprave buljuk sezona od gomile serija, proširivši priču, često i unedogled LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.