Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Euphoria (2019) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2019 u 18:25 |
Obnovljeno za 2. sezonu.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kad sam odgledala trejler serije prošle godine nije me privukla da je gledam... Predomislila sam se kad je Zendaya osvojila Emi nagradu, a videla sam i da dosta hvale seriju. Serija je snimana tako da vlada konfuzija i gledaoce provlači kroz niz psihodeličnih i vizuelnih scena, kao da su na halucinogenim drogama... Pojedini likovi su iritantni i nekako slabo napisani, ali je zato lik Ru (glavne glumice) fenomenalno napisan u kontekstu upotrebe droga i psihičkih poremećaja koji se dešavaju u njenoj glavi... I kao uzrok i kao posledica... Serija ima svoje uspone i padove kad se posmatraju epizode pojedinačno, ali u kumulativu svih 8 epizoda su sjajne. Ako ništa drugo, Zendaya (za koju do sad nisam ni čula) je zaista pokidala ulogu i lik Ru koji ona tumači je fenomenalno napisan pa vredi gledati seriju makar samo zbog toga.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
Baš se spremam da je gledam ovih dana, prvu sezonu tj.
Taman do 22. januara, kada izlazi sezona 2. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 2551 |
Opis me ponovo podseti na pesmu grupe Beograd- Opasne igre, "Da li ste culi za opasne igre
sex and drugs , and rock & roll ?", a nakon toga na Wir Kinder vom Bahnhof Zoo. Da li ste gledali izraelsku seriju iz 2012-2013 na kojoj je data bazirana, i neko poredjenje. Da ne gledam dva puta slicnu radnju. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Odličan start 2. sezone! Zendaya pokidala S02E05, a prethodne epizode Sydney Sweeney ![]() Inače, odobreno je snimanje 3. sezone
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Freak37 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 108 |
Odlicna epizoda , odlicno odglumljena apstinencija.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 43998 |
Ubedljivo najbolja pilot epizoda koju sam gledao u poslednjih...više godina.
Iz drugog pokušaja, nisam mogao pohvatati išta dok sam bio iscrpljen pre par sedmica.
Majstorija. Ima tu prilično slojeva, ne znam naravno u kojem će pravcu potom ići serija, no teme su sjajne, nijanse i sam ton odlični, klinci razbijaju. Nije do droge, upotrebe i zloupotrebe, ovo me pre podseća na Larry Clarka pa i (u nekoj ipak prizemnijoj varijanti) Gregg Arakija. Deca traže sebe, svoje mesto, sa sobom, svetom, jedni među drugima. Sa ili bez droge, koju im tamo ionako prepisuju trebalo im ili ne, pa se posle češaju. Seksualnost, opet kao potraga za sobom, pripadnosti društvu, borbi sa svojim demonima kroz ljudski kontakt, svega ovde ima ili makar može biti, videću već. Oduševljen sam, za sada, pa šta mi bude potom. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Odgledah preko vikenda sve što je prikazivano do sada, čekam sedmu epku druge sezone.
Zapravo nemam mnogo toga dodati na prethodni post, ispunila mi je očekivanja Euphoria, pogađa mete, na interesantan način prati likove, neki su možda mogli biti zastupljeniji a njihove putanje konkretnije, razrađenije, no u stvari nemam većih zamerki, stvarno je jedna od boljih serija o, heh, omladini.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
I šta kažeš, gospođice Istražiteljko, kakva ti je bila ova poslednja, predstava-epizoda?
![]() Očekivah više od Lexi-Fezco priče.
![]() ![]() Ažurirao puppet_master - 25.Veljaca/Feb.2022 u 14:55 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
No zato je osma epka napolitankica.
![]() Emocije, meci, suze, izdaje, tuče, praštanje, likovi zaokružuju svoje priče, taman kako bi i trebalo.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
S02E07 i S02E08 odlične! Predstava je fenomenalna
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 707 |
Nadam se da nećemo predugo čekati 3 sezonu, pogotovo jer je kraj druge sezone bio ludnica. Jedva čekam da vidim šta nas čeka :)
Peta epizoda je bila prejaka. Pošto svemu dajem ocjenu, a ovdje još nisam: 9/10 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Verovatno neće biti ovoliko čekanja kao između prve (2019.) i druge (2022.) sezone, pustimo mi Penelopu i Odiseja, sve bi trebalo da ima razumnu meru
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
memich ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 707 |
Nije valjda da se tome nadaš. Mini series, nema nastavka. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Majka me je muštrala od malena sa "nada je za očajnike"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |