Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Escape Plan 2: Hades (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Escape Plan 2: Hades (2018)

Escape Plan 2: Hades

Escape Plan 2: Hades (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Steven C. Miller

Scenarij:

Miles Chapman

Glavne uloge:

Sylvester Stallone
  >  Ray Breslin
Jaime King
  >  Abigail Ross
Jesse Metcalfe
  >  Luke Walken
Vincent Young
  >  Curly
Ashley Cusato
  >  Mary
Lydia Hull
  >  Jules
Dave Bautista
  >  Trent DeRosa
50 Cent
  >  Hush
Xiaoming Huang
  >  Shu Ren
Alphonso A'Qen-Aten Jackson
  >  Inmate
Baylee Curran
  >  Alice
Zeeko Zaki
  >  MDLF Solider
Ming Xi
  >  Qin Fan

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Escape Plan 2: Hades (2018)
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2018 u 20:58
Prevod je najavio Bambula ✨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2018 u 14:03
Prvi deo je odlican u svom zanru, videcemo kakav je ''nastavak''.
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2018 u 16:21
Tko "preživi" gledanje ovog filma duže od 30, pa čak i 20 minuta zaslužuje spomenik u svakom kinu.
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 06:51
Ocena 5/10
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2018 u 14:24
Očekivao sam daleko više, ali pojavila se stara boljka : šlepanje na uspešan film. Dobar za ubijanje dosade, ima akcije ali ceo sadržaj nekako nategnut.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2018 u 09:24
Katastrofa od filma.
Na vrh
denis1122 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis1122 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2018 u 19:03
imdb: 3,8 a ne 7.3 :)
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2018 u 16:06
Dok je Stalonea i Svarcija nema zime za akcije :)
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2018 u 18:23
Dodao bih i Van Dama
Na vrh
Mile_sd View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mile_sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2018 u 19:13
Po meni je bolji prvi deo.
Na vrh
sasa-stanisavljevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stanisavljevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2018 u 22:03
Majstor bio - Majstor i ostao . Svaka ti cast,najjaci si !
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2018 u 15:47
Ne zaslužuje ovoliko nisku ocenu na Imdb-u, ali jeste gori od prvog dela. Fiilm nije loš,gledljiv je , ima dovoljno dobre akcije, ali je ipak prosečan film..Zatvor u filmu je već vidjeno ( Fortress- 1992) a kad na to dodate da i u filmu glume loši glumci ,kečeri,reperi onda i ne može biti neki spektakularni film. Očekivao sam više od ovog filma ali i ovo je koliko toliko koretno uradjeno.Preporučujem film, ocena 5,5/10
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 01:34
Ma bez komentara. Stallone me razocarao sto je pristao na ovako nesto. Ovo nema veze sa onim gde su tandem cinili Arnie i Sly. Ovo je mala rec katastrofa. Sta je Steven C. Miller mislio ovim? Ovo je glupostne 99% nego celih 100%.
Na vrh
bret valas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bret valas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 11:31
Film je totalni promasaj, u odnosu na prvi deo.
Na vrh
bret valas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bret valas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 11:32
Film je totalni promasaj, u odnosu na prvi deo.
Na vrh
M0xei View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M0xei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 11:35
Naspram prvog dela ovo je neverovatan promašaj, mada sam polako navikao gde je Batista tu je i sranje film, čast izuzecima tu su Guardian of Galaxy i Infinity War ali ovo ostalo je Bože me sačuvaj.
Na vrh
M0xei View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M0xei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 11:35
Naspram prvog dela ovo je neverovatan promašaj, mada sam polako navikao gde je Batista tu je i sranje film, čast izuzecima tu su Guardian of Galaxy i Infinity War ali ovo ostalo je Bože me sačuvaj.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 12:20

Moj savet, da novi clanovi ne stavljaju dva puta isti komentar. Neka sacekaju da administratori postave komentar, sto je brzo to je i kusoSmile
Na vrh
M0xei View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M0xei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 12:22
Slučajno sam stisnuo ono dugme 2 puta zato što sam mislio da je ubagalo nešto, ali onda sam video da je postavljen komentar 2 puta, izvinjavam se.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2018 u 15:26

Stisako i sam ja kada sam bio mlad,hihihiSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,225 sekundi.