Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Erotski triler Bena Afflecka povučen iz distribucije (13.12.2021.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Erotski triler Bena Afflecka povučen iz distribucije (13.12.2021.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Erotski triler Bena Afflecka povučen iz distribucije (13.12.2021.)
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 10:13
Pa vec ima Eaux profondes (1981), i adaptacija Tiefe Wasser (1983), Ne razumem misteriju oko realizacije, i treceg odlaganja. Mada citao sam knjigu i gledao film, ali davno pa sam vec zaboravio.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2021 u 10:26
A dela Patricia Highsmith mislim da su skora sva ekranizovana, znam da je medju prvima Alfred Hitchcock uradio ali se ne secam koji, A masovno se saznalo po ekranizaciji prve knjige iz serijala o Mr. Ripley-u, procitao prvi po kome je i radjen film, a mislim da imaju jos dva ili tri nastavka nisam siguran.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.