Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - English Premier League - 2010/11
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

English Premier League - 2010/11

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2010 u 23:35
Man.Utd remizirao ali jos uvek nije izgubio
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 18:13
Mogli bi malo oživeti ovu temu...

Brutalno današnje kolo..... Arsenal prokockao 4 gola prednosti, Everton od 2:3 do 5:3, Stoke od 1:2 do 3:2

FTStoke C.3 - 2Sunderland

FTAston Villa2 - 2Fulham

FTEverton5 - 3Blackpool

FTManchester C.3 - 0West Bromwich A.

FTNewcastle U.4 - 4Arsenal

FTTottenham H.2 - 1Bolton W.

FTWigan Athletic4 - 3Blackburn R.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2011 u 23:56
I prvi poraz Mančestera. A koliko golova danas...
Arsenal umjesto da fino privede utakmicu kraju, uh kako su me iznervirali (navijač sam). Diaby sa crvenim koji mu ništa nije trebao, mada ga na neki način razumijem, onaj Barton je uvijek bio kreten. I onda dva glupa penala, i eto. Ali na kraju su ipak prišli na -4, a ne otišli na -7 kako sam mislio.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 03:21
Kako me nerviraju (ne)igraci kao sto je Barton,mnogo me nervira covek,kao neki igrac iz naseg okolnog sela samo sto je fizicki spreman...ajde vise Arsenal da bude prvi
Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2011 u 16:36
Celsi me je dotukao protiv liverpulskih nuletina, nabijem i jedne i druge.

Izgubiti kuci od onih bednika i ne dati ni go,pa taj Anceloti dokazuje da je nula,sto je uvek i bio...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.