Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - emule
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

emule

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Slinac Taliendo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slinac Taliendo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 18:03
superman, net limiter trebaš imati za sve, ne samo za mulu.
rodmane, te poruke blokiraš da ti ne stižu, to su same gluposti. sad ću ti napisati, to se radi u postavkama.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 18:13
Originalno postovano od strane superman78 superman78 piše:

te postavke onda meni ne pomazu, ja sam sretan kada vidim da ima vise od 5 sourceanije mi jasno cemu onaj net limiter nisam shvatio da li si pisao za
adsl ili neku drugu vezu, jer koliko ja znam adsl ima odvojeno upload i
download tako da meni nis ne smeta ako netko skida od mene, to jest ne
oduzima mi od mog moguceg maksimalnog downloada

e vidi i ja imam Adsl ali meni utice upload na download
tako da preko dana kada mi emula slabo skida smanjim upload i skidam sa http-a a uvece kad proradi povecam

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 19:43
ja blokiram upload stalno... brže mi SVE skida kad je upload blokiran, torrenti, emule i p2p programi

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:32
moj zadnji zaključak, kao i mnogih frendova jest to da je emule za ku**c... radije skidat šta se može preko bearsharea i torrenata i amen

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:39
pa ne skidas igrice preko emule, skidas rijetke filmove...

Ažurirao Rodman - 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:40
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 21:42
rekao sam što sam rekao i amen...

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2007 u 23:17
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

pa ne skidas igrice preko emule, skidas rijetke filmove...

da upravo to. Uglavnom skidam filmove i muziku koje ne mogu naci na drugim mestima :)
Inace sta da radim sa filmom koji se skinuo 60% i tako stoji nedelju dana, nece dalje da se skida jer niko nema 100% filma. Brisati ili cekati da se nekim cudom pojavi neki novi source?

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 00:54
pokušaj naći preko googla
sajt na kojem je objavljen film
ili grupu koja je ripovala... pa njih ganjaj za resheare

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 00:57
emula skoro sve ima
i fajlovi stoje godinama

evo sad sam nasao link za film film koji su na forum okacili 2004.
i danas ima 24 soursa

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 09:32
recimo film Leningrad Cowboys koji moj frend tražio ko lud, prije sam ga skinuo s torrenta, nego emule... dakle, zaključak i dalje stoji

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 10:02
pa ja skidam trenutno Poirota (seriju) 5 sezona + specijali...
Evo već treći tjedan se skida i ostalo mi je još 20 posto od drude sezone, oko 20 posto od extras 1 i extras 2 mi je na negdje 30 posto...Sve u svemu mislim da će se to skidati još oko tjedan, tjedan i pol, ali većinu sam skinuo...pitanje je samo koliko stvarno želiš ono što skidaš, jer ako nešto stvarno želiš nije problem pričekat....
Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 16:37
ma nema bas sve emule, ja uvijek nadjem nesto sta nema (to jest obicno ima ali nema netkog tko ima cijeli fajl), ali od svega i svacega emule ima najvise toga, evo bas skidam seriju crime story 1 epizoda je odlicna
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 20:24
ali na torrentu film traje kraće brzo nestaje torrent
a samo mu ime govori.... brz ko potok protiv spore mazge

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 21:11
hehehehe, koja usporedba, bravo! hehehehe

- baš se patim skidajući 4 epke serije Twenty Good Years - koja je trenutno 'otkazana', jebo im mater... John Lithgow je car!

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2007 u 22:07
E je**mti, skinuo King Kong Lives i nece mi pokrenuti film, startam ga u bsplayeru i player ga samo otvori i nista, nema slike, nema nicega, samo bsplayer kad ga upalim bez oustanja filma... Fake ocito...
Na vrh
tonkpils03 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonkpils03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2007 u 11:56
eMule je hmm..
najbolji za rijetke stvari...
budite pametni ko ja, pa skidajte te stvari sa Mule i uppajte na net!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.