| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Cuarto De Leo Aka Leo's Room (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Cuarto De Leo Aka Leo's Room (2009)Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2013 u 17:59 |
|
El Cuarto De Leo (2009) * Leo's Room * ![]() IMDb Režija: Enrique Buchichio Scenarij: Enrique Buchichio Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Urugvaj, Argentina Trajanje: 95 min Martín Rodríguez ... Leo Cecilia Cósero ... Caro Gerardo Begérez ... Seba Arturo Goetz ... Juan Mirella Pascual ... Madre de Leo Rafael Soliwoda ... Felipe Carolina Alarcón ... Andrea César Troncoso ... Eduardo Leonor Svarcas ... Alicia Sylvia Murninkas ... Leticia Sebastián Serantes ... Javier Pablo Dive ... Gustavo Diego Arbelo ... Alvarito María Victoria Césperes ... Paulita Ana Pouso ... Rosario Ova urugvajska drama donosi nam priču o Leu, čovjeku koji nakon što ga je napustila djevojka, pada u depresiju i u potrazi za identitetom odvaja se od svijeta. Kada se Leo useli u sobu prijatelja Felipea dane provodi na internetu, često posjećujući web stranice za gay dating. Prevod je uradio aleksa0411 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |