Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - El Clan aka The Clan (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

El Clan aka The Clan (2015)

El Clan

El Clan (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Pablo Trapero

Scenarij:

Pablo Trapero
, Esteban Student
, Julian Loyola

Glavne uloge:

Guillermo Francella
  >  Arquímedes Puccio
Lili Popovich
  >  Epifanía Puccio
Peter Lanzani
  >  Alejandro Puccio
Antonia Bengoechea
  >  Adriana Puccio
Fernando Miró
  >  Anibal Gordon
Franco Masini
  >  Guillermo Puccio
Raymond E. Lee
  >  Dirigente #1
Giselle Motta
  >  Silvia Puccio
Gastón Cocchiarale
  >  Maguila Puccio
Stefanía Koessl
  >  Mónica
Juan Cruz Márquez de la Serna
  >  Oveja Gonzalo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: El Clan aka The Clan (2015)
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2016 u 22:28
K L A N  (2015)

Originalni naslov:El Clan
Država:Argentina, Španija
Dužina trajanja filma:109 min
Godina:2015
Žanr:krimi, drama
Glumci:

Antonia Bengoechea,
Gastón Cocchiarale,
Guillermo Francella
Režiser:Pablo Trapero

Trejler:

Kratak sadržaj:
Radnja se dešava u Argentini početkom 80-tih godina. Iza fasade tipične bogate porodice
krije se izopačeni klan kome je kidnapovanje način života. Počeli su koristeći metode
diktatorske vojne hunte za likvidaciju protivnika i nastavili posle svrgavanja hunte,
privatizovali ubistva i pretvorili u biznis. Glava porodice Pučio, Arkimedes, upravlja i planira
operacije. Najmlađi sin Alehandro, zvezda ragbija u nacionalnom timu, popušta pred očevim
željama i identifikuje potencijalne kandidate za kidnapovanje. Njegova popularnost ga štiti
od svake sumnje. Više ili manje svi članovi porodice su saučesnici u zlodelima i uživaju
dobrobit od iznuđenih otkupnina koje plaćaju porodice otetih. Ali klan nikada ne izvršava
svoj deo nagodbe... Film je portret argentinskog društva 80-tih godina prošlog veka, ali se
obračunava i sa današnjim društvom u kome vlada dvostruki moral i licemerje. Kada su
stvarni zločinci raskrinkani, ljudi su govorili da su verovatno nevini, jer ljudi njihovog
društvenog statusa ne čine takve zločine.

Izvor: http://www.cineplexx.rs/

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 02.Lipanj/Jun.2016 u 22:30
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2016 u 22:14
Трејлер со македонски превод. Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2016 u 18:43

Odlican, krajnje uznemirujuci triler, po istinitom dogadjaju.

Glavni muski glumac-otac porodice, igra izvrsno.
      Gledao sam ga na festu 2016 u Beogradu.

Ocena jaka  8/10
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2016 u 21:23
Slažem se, dobar film. Thumbs Up Nisam zamišljao da ovaj koji glumi Alehandro može da glumi
i u nekim ozbiljnim filmovima nakon one tinejdžerske serije (ne znam kako se zvala). LOL
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 00:23

Prevod je najavio Gaca62 Clap

Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 18:57

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 19:44

Hvala Gaco ruza

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 19:20

Odgledao sam film koji je dobro počeo. Počeo je sa Sabatom, najboljim argentinskim i južnoameičkim piscem uopšte. Pisao je malo ali dobro i to je neka druga tema. Od mene samo preporuka i reči hvale za njegov književni rad. Sabato je bio i društveno angažovan i zato se i našao na početku filma u ulozi predsednika komisije za nestala lica. Argentina je posle vojne hunte ušla u period tranzicije u kom su još uvek vladali i delovali pripadnici tajne policije. Jedan od njih je stari Pućio koji je nastavio da otima i ubija ljude. Dobro se snašao u tranziciji ne shvatajući ipak da je nastala nova nedodirljiva klasa ljudi koja je novcem mogla da kupi i položaj u društvu i sigurnost. Ne znam odakle mi sve ovo zvuči poznatoLOL

Da ne davim mnogo, Klan je solidan i besprekoran film kome nedostaje žestine i sirovosti jednog Koste Gavrasa. Atmosfera, režija, kamera, gluma Đ.Francele je vrhunska.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2018 u 13:06

Izvrstan, krajnje uzmenirujucu film, bez ijednog nedostatka.

Ocena 9/10
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 16:41
  Udba nije samo naša sudba.LOL

Šalu na stranu, Argenrinci su baš stradali. Imaju par dobrih filmova koji su bolji od od Klana.

Garage Olimpo (1999)

Vredi svakog sekunda, surov je  i nije za svakog.

Chronicle of an Escape (2006)

I ovaj je takođe dobar mada iako je za slabiji od Garaže.

Da ne davim, sva tri vredi odgledati.

Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 17:50
Dobar.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2021 u 19:05
Odlican film po istinitoj prici i odlican kraj uz muziku
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2021 u 21:44

Hvala Stole Haringa,

Na preporuci za ova dva filma. Nisam do sada cuo za njih.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.