Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eksiteu (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eksiteu (2019)

Eksiteu

Eksiteu (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

103 min

Režija:

Sang Geun Lee

Scenarij:

Sang Geun Lee

Glavne uloge:

Park In-hwan
  >  Jang-Soo (as Park In-Hwan)
Kim Jong-goo
  >  Second uncle (as Jong-Goo Kim)
Ko Du-shim
  >  Hyun-Ok (as Koh Doo-Shim)
Kim Ji-yeong
  >  Jung-Hyun
Hyo-eun Hwang
  >  Second older sister
Byoung-Soon Kim
  >  Third uncle
Im Yoon-ah
  >  Eui-Joo (as Lim Yoon-Ah)
Jo Jung-suk
  >  Yong-Nam
Yoo-ram Bae
  >  Yong-Min
Min-sung Jung
  >  First brother-in-law
Hee-joon Oh
  >  Drone brother
Lee Bong-ryun
  >  Third older sister
Lee Dong-hwi
  >  River cop 1
Kang Ki-young
  >  Manager Koo
Kim Kang-hoon
  >  Ji-Ho (Juvenile)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eksiteu (2019)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 00:56
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 17:29
Za jedan rediteljski debi, zapravo interesantan filmić katastrofe, u često vedrom tonu uprkos svojoj temi, zapravo i počinje kao romantična komedija, o momku koji već koju godinu pati za svojom neprežaljenom ljubavi, miličici sa kojom je bio u kakvom penjačkom klubu, kojoj se hteo dokazati kao vredan njenog srculenceta, avaj nešto mu to i nije pošlo za rukom. Sada, 4 godine kasnije, on sa svojom celom familijom slavi rođendan svoje majke u, naravno, kakvom restoranu u soliteru u kojem radi njegova tiha patnja. Avaj, na ulicama ispred dolazi do terorističkog napada, ispuštanja kakvog toksičnog gasa koji se munjevito širi i ubija raju, te film poprima drugačije obrise, dok izlaz za svekoliku familiju i šire, spada na našeg blentavog junaka. 

Dakle, iznenađujuće zabavan, sa manama ali šarmantan, još ja volim filmove katastrofe a ovde imamo dovoljno pentranja, jurnjave i bežanije po krovovima od gasa, ponekada napeto, negde pa blesavo, ne bih rekao da sam silno uživao i da je film poviše iznad proseka ali je, rekoh, meni bio dovoljno interesantan i zabavan. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 17:52
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

miličici sa kojom...

Miličici slađoj od života. Tongue

Ja sam silno uživao u svakoj blesavoj situaciji jer film je ponajprije ljubavni pa tek onda nešto drugo.
Ljubavne, znaju svi, ne gledam.
Ali do srži pokvareni korejci mi podvališe.
I nije mi žao, dao bog da mi ovako podvale romantike koje nisu ljige još bezbroj puta, bunit se neću. LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:00
Za mene kažu da sam romantik, sanjar, budala, no ne bih ikada rekao da ti volEš i pratiš ljubavne filmove, pa je krajnje blesavo da je tebi ovo ponajpre ljubavni film, ja ga recimo nisam baš tako (ponajpre tj) doživeo a ja baš volim da vidim u svemu kakvu ljubav LOL. Pusti ti odnos među likovima, tema, opasnost, napetosti i tempo filma dolazi sve redom od neposredne opasnosti od gasa. Dabome da će se, mimo toga, ljudi zbližavati, zaljubljivati, voleti, šta drugo da rade na ovu krizu ionako. LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:09
Pogledao si nadam se Weak Hero nakom onolikog mog truda da te namamim. Valjda si primijetio da unutra nema nikakve romantike (pustimo innuendo i međusobnu zajebanciju), e to nije ljubavni.
Ako ne, pa vidio si u korejskim filmovima da ako nije bitno za priču, nema nikakve romantike, nema seksa, nema sisa na izvol'te svakih 5 minuta.

A u Exitu?
Ljubavni film i ljubavna ljiga meni nisu isto.
Na žalost svekolike publike petparačkih ljubića s trafike, ljubav sama sebi nije dovoljna i ako se nema čime drugim hraniti, nestane kao da je nikad nije ni bilo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:15
Ma ja ne znam kakva su ta tvoja naopaka iskustva, neje to baš tako. Idealizovanje ljubavi je podjednako naopako kao i to "moram imati novca da bi ljubav tobože trajala", sve je prolazno, kamoli tek ljubav, nema tu ičega materijalnog, kakav genetski feler tek u nas nešto malo drugačijih majmuna. Nema jedne milice za ovih poslednjih 30ak i kusur godina koja se ikada zapitala imam li novca, niti bi meni to palo na pamet da gledam u njima, prosto te neko radi, neko i ne baš. I nEsu su gasile ljubavi jer je zafalilo tako čega. U porodici može biti frke kada nestane love, no to je neka ipak nešto malo drugačija priča. No dobro de, nemamo svi ista iskustva ionako. 

Ma sviđa se meni taj pogled na eto neka i ovaj film, kako god ga ja doživeo, lepo je videti u njemu ljubav kao pokretač i suštinu sve te hebade. Heart
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:28
Dok sam provalio šta je kog vraga Weak Hero, dakle serija ona koju si preveo, nisam ni znao naslov (na eng), tamo standardno piše nešto meni nemušto LOL Gledaću, ima dana, moram da počistim HDD od tone nekih filmova pa njih sada bombardujem, neće dugo proći do te serije though. Ako poživim tj, naravno da sam u sred kakvog cirkusa usput, svaki dan je poklon LOLLOL
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2022 u 10:34
Papete, da li mi se to samo pričinjava ili si krenuo na nekakvu korejsku mini-turneju. Već dan za danom samo vrcaju tvoje recenzije filmova pomenute kinematografije. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2022 u 10:38
Dabome, dao sam im prvobitno vremenskog lufta malo da se nagomilaju, pa sada vršim desant. LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,199 sekundi.