| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eksiteu (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eksiteu (2019)Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2019 u 00:56 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 17:29 |
|
Za jedan rediteljski debi, zapravo interesantan filmić katastrofe, u često vedrom tonu uprkos svojoj temi, zapravo i počinje kao romantična komedija, o momku koji već koju godinu pati za svojom neprežaljenom ljubavi, miličici sa kojom je bio u kakvom penjačkom klubu, kojoj se hteo dokazati kao vredan njenog srculenceta, avaj nešto mu to i nije pošlo za rukom. Sada, 4 godine kasnije, on sa svojom celom familijom slavi rođendan svoje majke u, naravno, kakvom restoranu u soliteru u kojem radi njegova tiha patnja. Avaj, na ulicama ispred dolazi do terorističkog napada, ispuštanja kakvog toksičnog gasa koji se munjevito širi i ubija raju, te film poprima drugačije obrise, dok izlaz za svekoliku familiju i šire, spada na našeg blentavog junaka.
Dakle, iznenađujuće zabavan, sa manama ali šarmantan, još ja volim filmove katastrofe a ovde imamo dovoljno pentranja, jurnjave i bežanije po krovovima od gasa, ponekada napeto, negde pa blesavo, ne bih rekao da sam silno uživao i da je film poviše iznad proseka ali je, rekoh, meni bio dovoljno interesantan i zabavan.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 17:52 |
Miličici slađoj od života. ![]() Ja sam silno uživao u svakoj blesavoj situaciji jer film je ponajprije ljubavni pa tek onda nešto drugo. Ljubavne, znaju svi, ne gledam. Ali do srži pokvareni korejci mi podvališe. I nije mi žao, dao bog da mi ovako podvale romantike koje nisu ljige još bezbroj puta, bunit se neću. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:00 |
|
Za mene kažu da sam romantik, sanjar, budala, no ne bih ikada rekao da ti volEš i pratiš ljubavne filmove, pa je krajnje blesavo da je tebi ovo ponajpre ljubavni film, ja ga recimo nisam baš tako (ponajpre tj) doživeo a ja baš volim da vidim u svemu kakvu ljubav
. Pusti ti odnos među likovima, tema, opasnost, napetosti i tempo filma dolazi sve redom od neposredne opasnosti od gasa. Dabome da će se, mimo toga, ljudi zbližavati, zaljubljivati, voleti, šta drugo da rade na ovu krizu ionako.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:09 |
|
Pogledao si nadam se Weak Hero nakom onolikog mog truda
da te namamim. Valjda si primijetio da unutra nema nikakve romantike
(pustimo innuendo i međusobnu zajebanciju), e to nije ljubavni. Ako
ne, pa vidio si u korejskim filmovima da ako nije bitno za priču, nema
nikakve romantike, nema seksa, nema sisa na izvol'te svakih 5 minuta. A u Exitu? Ljubavni film i ljubavna ljiga meni nisu isto. Na
žalost svekolike publike petparačkih ljubića s trafike, ljubav sama
sebi nije dovoljna i ako se nema čime drugim hraniti, nestane kao da je nikad
nije ni bilo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:15 |
|
Ma ja ne znam kakva su ta tvoja naopaka iskustva, neje to baš tako. Idealizovanje ljubavi je podjednako naopako kao i to "moram imati novca da bi ljubav tobože trajala", sve je prolazno, kamoli tek ljubav, nema tu ičega materijalnog, kakav genetski feler tek u nas nešto malo drugačijih majmuna. Nema jedne milice za ovih poslednjih 30ak i kusur godina koja se ikada zapitala imam li novca, niti bi meni to palo na pamet da gledam u njima, prosto te neko radi, neko i ne baš. I nEsu su gasile ljubavi jer je zafalilo tako čega. U porodici može biti frke kada nestane love, no to je neka ipak nešto malo drugačija priča. No dobro de, nemamo svi ista iskustva ionako.
Ma sviđa se meni taj pogled na eto neka i ovaj film, kako god ga ja doživeo, lepo je videti u njemu ljubav kao pokretač i suštinu sve te hebade.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2022 u 18:28 |
|
Dok sam provalio šta je kog vraga Weak Hero, dakle serija ona koju si preveo, nisam ni znao naslov (na eng), tamo standardno piše nešto meni nemušto
Gledaću, ima dana, moram da počistim HDD od tone nekih filmova pa njih sada bombardujem, neće dugo proći do te serije though. Ako poživim tj, naravno da sam u sred kakvog cirkusa usput, svaki dan je poklon ![]()
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2022 u 10:34 |
|
Papete, da li mi se to samo pričinjava ili si krenuo na nekakvu korejsku mini-turneju. Već dan za danom samo vrcaju tvoje recenzije filmova pomenute kinematografije.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2022 u 10:38 |
|
Dabome, dao sam im prvobitno vremenskog lufta malo da se nagomilaju, pa sada vršim desant.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |