Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ej ljudi...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ej ljudi...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
legi86 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj legi86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ej ljudi...
    Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 15:41
...pozz svima!!! ladno sam slucajno naisao na ovaj sajt,nisam ni znao da ovako nesto postoji,posebno na meni znanom jeziku :D dolazim iz kosovske mitrovice,student,veliki sam ljubitelj filmova,serija a narocito animea...sto me je posebno odusevilo jer imate posebnu sekciju i za njih...vec sam se malo okoristio od vas...skinuo sam prevod za seriju chuck :D nadam se da to nece biti jedina stvar koju sam ovde uradio a i potrudicu se da tako ne bude....
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 15:53
Geek nisi žensko, pa su dobrodošlice spore...

dobrodosli dobrodosli dobrodosli

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 15:56
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Da si žensko već bi delio broj telefona na PM navalentnim moderatorima. Ovako... dobrodosli LOL

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 15:58
Pozdrav!
dobrodosli
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:01

dobrodosli
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:14
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

dobrodosli
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:22
Dobro došao druže iz Kosovske Mitrovice. Nekako si mi nabacio kez na lice kad si napisao da si iz Kosovske Mitrovice. Nadam se da ćeš uživati na forumu Wink
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:37
welcome
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 16:42
dobrodosli
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:00
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:10
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Da si žensko već bi delio broj telefona na PM navalentnim moderatorima. Ovako... dobrodosli LOL

Ovde je in da ženski članovi udaraju hot line?!?pegla

dobrodosli
Veliki i srdačan pozdrav sa juga severne Pokrajine,
Z.V.Švajcarac(78)

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:27
Švajcarac, a da ti malo smanjiš doživljaj? Jesi ti čuo za šalu uopšte? To je ovo što si kvotirao, i znači neozbiljna priča, bez zle namere... Izgleda da nisi upoznat sa tim.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:31
Originalno postovano od strane svajcarac78 svajcarac78 piše:

Ovde je in da ženski članovi udaraju hot line?!?pegla

dobrodosli
Veliki i srdačan pozdrav sa juga severne Pokrajine,
Z.V.Švajcarac(78)

Ne zna se baš ... ti tamo kod Mare samo što nisi broj žiro računa ostavio, kao da si se ti predstavljao a ne ona ROFL

Originalno postovano od strane svajcarac78 svajcarac78 piše:

Maro & veliki pozzzzzzz s teritorije za nijansu južnije(Pančevo DC pa put Rumunije),
Z.V.Švajcarac(78)

Epic ROFL

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:43
dobrodosli
live long and prosper
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:46

Švajcarac, a da ti malo smanjiš doživljaj? Jesi ti čuo za šalu uopšte? To je ovo što si kvotirao, i znači neozbiljna priča, bez zle namere... Izgleda da nisi upoznat sa tim.

Zar se neko pronašao u mojoj konstataciji?!?
Razlikujem zbilju,šalu i po najbolje tzv. čitanje između redova!!!
OK,pošto vidim zamerku na citiranje,neke ljude više ne kvotiram-budite bez brige.

Sa tokovima u međuljudskim odnosima po internetu sam upoznat izuzetno dobro,možda i više no što mi treba.

Toliko od meneWinkWinkWink

Ažurirao svajcarac78 - 02.Listopad/Oct.2010 u 19:26
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 17:49
welcome
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 19:10
dobrodosli
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 19:38
dobrodosli
Na vrh
legi86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj legi86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 17:47
hahah...nisam zensko jbg,sta da radim :D hvala ljudi na dobrodoslici!!! pozdrav za sve vas!
Na vrh
legi86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj legi86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 17:48
hvala ti brate... Smile hocu naravno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.