| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eduardo-želimo ti brz oporavak |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eduardo-želimo ti brz oporavakObjavljeno: 23.Veljaca/Feb.2008 u 23:33 |
|
Neznam dali ste vidjeli kako je Hrvatski reprenzetativac danas na utakmici protiv Birmingham-a nastradao!Ovo je užasno šta je KRETEN Martin Taylor
|
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 00:18 |
|
Brutalno!To će biti 1 igrač koji će u engleskoj odgovarat na sudu zbog ovakvog starta...da ga jebeš,zabranit mu nogomet doživotno!!
slike su stvarno..ja nisam gledao previše jer je mene boljelo a kako je njemu onda... Zadnje što sam pročitao na netu je da mu je pukla fibula (vanjska kost) i da nije tako jako strašno kao što se vidi na slikama i video,oporavak mu prognoziraju 5 mjeseci...bitno je da ozdravi i da opet zablista na terenu kao što je do sad!!VELIKI OSTAJU VELIKI,I TADA KAD IM JE NAJTEŽE!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 01:18 |
|
Najezio sam se kad sam video kako to izgleda (na YouTube-u). Stvarno mu od srca zelim brz oporavak!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 13:46 |
|
Strašno...ma ovog debila treba iza rešetaka za ovo, pi*ka mu materina nekulturna.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 14:58 |
|
Baš šteta,čovek je bio u životnoj formi,sad je pitanje kad se vrati u kakvoj će biti.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 17:38 |
|
Danas citam u novinama da je Eduardo sve bolje i da vec tehnicira i trenina dobrim intenzitetom. Hvala Bogu, covjek je stvarno zasluzio brz oporavak i nastavak sjajnih igara.
Jos da smo ga imali na europskom prvenstvu, ne movu se otet dojmu da bi u najmanju ruku igrali finale, al sta je tu je..... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |