Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ect file
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ect file

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ect file
    Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2008 u 11:20
Krenuo sam da downloadujem neki film preko rapida, a on se zavrsava sa ect.1, e ne rar.1, ja nemam nijedan program koji prepoznaje ovu vrstu fajlova, pa me zanima da li neko zna sta da radi kad skinem ceo film, kako da ga extraktujem, i koji program da koristim za to?

I drugo pitanje, nasao sam neke codove za neki film, a prvi cod ide ovako

http://rapidshare.com/files/89508487/pito-carlitos.way.rerip.sfv

da li i to da skidam?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2008 u 12:35
taj .sfv sluzi mislim za popravku rar fajlova.
Vidi tamo gde si nasalo linkove dal pise nesto, mozda trebas da preimenujes u rar

Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2008 u 12:46
ma to je samo prvi takav a ostli idu normalno
1.http://rapidshare.com/files/89508487/pito-carlitos.way.rerip.sfv
2.   http://rapidshare.com/files/89501369/pito-carlitos.way.rerip.part01.rar

svi ostli onda idu normalno, pa samo zbog toga pitam.

P.S. sorry sto sam promasio mesto za temu

Ažurirao slvk_22 - 03.Lipanj/Jun.2008 u 12:48
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2008 u 15:21
onda ne moras a i taj sfv fajl je onako mali, mozda 1mb

Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2008 u 21:51
Ok hvala na odgovoru, a jel znas sta je sa ovi drugim problemom, sa ovim ECT fajlovima kako njih da extraktujem?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 01:02
Originalno postovano od strane slvk_22 slvk_22 piše:

Ok hvala na odgovoru, a jel znas sta je sa ovi drugim problemom, sa ovim ECT fajlovima kako njih da extraktujem?

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Vidi tamo gde si nasalo linkove dal pise nesto, mozda trebas da preimenujes u rar

Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 01:21
o5 si u pravu, pise

After joining with HJSPLIT rename the file .ect to .rar

skinuo sam taj programcic, posto vidim da svi ovde sve znate, sacu malo da iskoristim vase znanje :), zanima me da li i ovaj program povlaci za sobom sve fajlove kao win rar (dovoljno je jedan da extraktujem da on povuce sve) i kako da promenim to .ect u .rar

Mnogo nemam pojma oko ovoga Angry

ima objasnjenje za ovo joining, nisam ni procitao, bas sam pav glu, samo me brine ovo rename-ovanje

Ažurirao slvk_22 - 04.Lipanj/Jun.2008 u 01:28
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 01:48
ako ti vec nije ukljuceno da vidis extenzije fajlova onda u tom folderu idi gore na Tools-> Folder Options pa na Tab VIEW tu dole gde pise hide extensions for known file types stavi da NE bude stiklirano idi na OK
I posle najnormalnije preimenujes te fajlove, ako izadje neka poruka samo potvrdi :)

Na vrh
slvk_22 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slvk_22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 16:05
smile103
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.