Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD u DivX
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD u DivX

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Saomopouzdanje View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saomopouzdanje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD u DivX
    Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 09:31
Pokusao sam pronaci ovu temu, ali nisam uspeo.
Zanima me koji program je po vama dobar za konvertovanje dvd-ja u divx     
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 10:47
Po mom skromnom mišljenju, najbolji je GordianKnot. Imam uputstvo na engleskom, pa ako hoćeš, mogu ti ga poslati.
Takođe znam da neki koriste i Auto GordianKnot, koji je Mnogo jednostavniji.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saomopouzdanje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 11:45
Nasao sam Auto GordianKnot i trenutno radim sa njim. Nesto mi ovo dugo traje. Radi vec 2 casa, a tek je na 43%.
Posle cu probati sa GordianKnot.
Hvala za info.

edit: Ne bi bilo lose da mi posaljes uputsva, ako ti nije problem naravno. somunovski@yahoo.com   

Ažurirao Saomopouzdanje - 02.Kolovoz/Aug.2007 u 11:47
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 13:53
Da, taj proces zna da traje dugo a sve ti to zavisi od jačine procesora...
Trenutno sam na poslu, posle idem na utakmicu, tako da uputstvo očekuj tek noćas....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saomopouzdanje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 14:01
Hvala ti! I nemoj da pravite s*anja na tekmi!:D

Reci mi da li znas nesto o ovom programu? - ImTOO DVD Ripper Platinum 4.0.35.1214
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 14:27
mmeni treba sa Auto GordianKnotom nekih 6 sati, osatvim preko noci da se ripuje, zato slika bude odlicna

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.