| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DVD rip - najbolji program??? |
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Korisnik | |
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 22.Svibanj/May.2009 Lokacija: bih Status: Offline Points: 126 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:09 |
|
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:17 |
|
samo da napomenem da sam sada uz pomoc DvdDecryptera, prebacio sadrzaj dvd -a na hard disk...proces je trajao nekih 40tak minuta, i poslije toga sam na hard disku dobio "iso fajl", zatim sam klikno na taj "iso" fajl desnim klikom i otisao na opciju "extract files" i dobio sam video_ts i audio_ts folder...kada sam usao, nasao sam video zapis istog kvaliteta kao sa dvd-a :)
|
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
exned
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:19 |
|
sad mi samo reci, obzirom da sam pogledao neke tutorijale u vezi dvdshrinka,,,da li sam ja mozda napravio pogresan potez sto sam u ovom odjeljku "compression settings" ostavio opciju video> automatic, ili sam mozda trebao odabrati opciju "no compression"? :)
|
|
|
Nedo
|
|
![]() |
|
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:29 |
|
Upravo to. Zato sam te i pitao kako si podesio kompresiju... vidiiš da ti je automatic i na 50.ak %
Stavi ili no compression ili automatic - ali na 100% Ažurirao bojan969 - 12.Lipanj/Jun.2016 u 20:30 |
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 21:40 |
DVD Shrink je bio prvi koji je mogao zaobići onu prvu zaštitu filmaša, onu macro... nešto, css nešto. I sad si Shrinkom mogao na HDD prebaciti DVD video sadržaj. Tada smo, za ere CD prženja prebacivali samo 1 jezik titla, samo jedan audio i odrezivali odjavnu špicu, nekad čak i dio uvoda, jer trebalo je čim veći bitrate videa divxom ubaciti na CD. Shrink je to mogao, odrezati, a mogao je i shrinknuti, stisnuti da nešto stane na DVD od 4,5 Gb, ali onda je bio u pitanju enkoding, mali gubitak kvaliteta. Pa su stigle neke nove zaštite, nisi mogao više Shrinkom prebaciti, nego si morao prvo DVDDecrypterom, pa DVDFabom kasnije. Ja sam nakon toga volio na HDDu dovršiti DVD Shrinkom ako mi je trebalo cutnuti, bio mi je lak za rad. E sad, mogu li Fab i Decrypter shrinknuti i cutnuti, ne sjećam se, nisam to u njih koristio. |
|
![]() |
|
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2471 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2016 u 21:45 |
kako bojan969 kaže, bez kompresije, i opet, ako nisi kvačice stavio na sve audio i sve subtitle, fajl na HDD mora logično, biti manji. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 234 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |