Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD razmjena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD razmjena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Ash_ View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD razmjena
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 22:35
oće se ko razmjenit sa mnom za par devedea?Big smile

trazim DVD-e azijskih filmova - pozeljni su takeshi kitano, miike, stari dobri kurosawa, sve sto imate od korejanaca osim chan-wook parka (od kojeg imam sve) i kung-fu filmovi kao shogun assasin, filmovi sonnyja chibe - a zatoichija u obliku serija plaćam zlatom

bilo sta od ovog ko ima nek se javi na - ash_@net.hr

pozdrav svim starim clanovima foruma starijim od 3 godine, ako ih ima uopce vise tuSmile

Ažurirao Ash_ - 18.Ožujak/Mar.2007 u 22:36
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 22:39
Ja sam stariji od tri godine
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2007 u 22:42
cheers  mate Thumbs Up
[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:01
evo ja sam tu
ali nisam poceo nabavljati DVDove

razmisljam doduse :D

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:14
uuu komunjara odlucio da predje na dvd, sta ce to biti
sorry na OT

Ažurirao Vedder - 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:15

Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:40
Nek mu je sa srecom ... pocetci su uvjek teski :)
Desava se i najboljim
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:50

Bogami nesto se gadno sprema.......

P.S.    Ako ti nije mrsko, sibni mi na pp u kom si gradu, mozda mozemo naciniti neki dill,  da bude dobro i tebi i meni.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 00:57
ma šta vam je

samo razmišljam o početku nabavke DVDova... onako masivno...

sada ih imam oko 60

:D
Na vrh
Garfield View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garfield Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2007 u 01:24
Gotovo cim si poceo razmisljati o tome ...
Desava se i najboljim
Na vrh
vocko7777 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vocko7777 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 19:35
A ko da je vazno ko se kad prijavio ja nisam hteo da se prijavljujem bez 2000 dvd originala pa sta,mozes misliti sto sam na ovom sajtu tek par meseci
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2007 u 20:16
Ja sam vec 44 godine stariji od 3 godine...Big smile
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.