Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD mediji i Nero6
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD mediji i Nero6

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD mediji i Nero6
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 11:59
Da ne otvaram dvije teme postaviti ?u dva pitanja u jednoj.

1. Da li mi može netko pojasniti razliku izme?u DVD+R i DVD-R, koji su mediji bolji i netko mi je rekao da PS2 može o?itavati samo jedan od ova dva medija ali sam zaboravio koji.

2. Pomo?u Nera 6 sam snimio na DVD medij neke DivX filmove, ali me zanima zašto nemogu snimiti preko 4,5GB, a na DVD mediju piše 4,7GB.

Ažurirao Jure
Na vrh
filipc View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filipc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 13:53

1.Ja uvek koristim dvd-r i zadovoljan sam nemam nikakvih problema na dvd player-u sve cita,znaci odlicni su.

2.Odogovor na ovo pitanje ces dobiti ako malo bolje razmislis .

Zasto na hdd-u pise da ima 40gb a on ustvari ima 38gb?

Isti slucaj sa dvd-om

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 20:48
O.K. ali znali netko koje DVD medije može ?itati PS2 dali + ili -

Na vrh
susjedt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj susjedt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 23:53

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

1. Da li mi može netko pojasniti razliku izme?u DVD+R i DVD-R, koji su mediji bolji i netko mi je rekao da PS2 može o?itavati samo jedan od ova dva medija ali sam zaboravio koji.

pokusati cu ti dati odgovore na dva pitanjca ukratko...prvo plus (DVD+R/W) je tehnoloski napredniji od minus (DVD-R/W) formata...gura ga konzorcij okupljen oko Sonya i Philipsa,dok minus guraju Toshiba i njihovi partneri...ukratko u cemu je bolji...kada se dizajnirao plus format polazilo se od zahtjeva da on bude kompaktibilan sa svim postojecim DVD playerima...zatim plus format podrzava ispravljanje pogresaka pri citanju,sto omogucuje DVD playerima da ignoriraju minimalna ostecenja na mediju...zatim plus bezbolnije podnosi prekid snimanja,pa im je i lakse da nakon prekida ponovo nastave snimanje na tocno odredjenom mjestu...ima jos nekoliko prednosti plusa,ali iskreno u praksi to bas i neces osjetiti..ja do sada nisam imao problema ni s jednim formatom...sreca przilica mi moze pisati i na plus i na minus...ali imas i przilica koje snimaju samo jedan format,iako su ljudima u zadnje vrime postale popularne przilice koje kure oba formata

sto se tice drugog dijela pitanja u vezi Sonya...nemam Sony i ne kuzim da li podrzava samo jedan format,ali ako je to tocno onda moze podrzavati samo plus format jer ga Sony gura

Originalno postovano od strane Jure Jure piše:

2. Pomo?u Nera 6 sam snimio na DVD medij neke DivX filmove, ali me zanima zašto nemogu snimiti preko 4,5GB, a na DVD mediju piše 4,7GB.

tu se svi prevare,ali nismo mi "svi" krivi nego ekipa koja je smislila tih famoznih 4,7 GB...dakle tu se radi o 4,7 milijardi bajtova,sto ti je otprilike nekih 4,38 gigabajta...dakle te proklete multinacinalne kompanije kod pretvaranja bajta u kilobajte,megabajte i gigabajte koriste brojku 1.000,a ne pravu brojku 1.024,cime prenapuhavaju kapacitet

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.