| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DVD mediji i Nero6 |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DVD mediji i Nero6Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 11:59 |
|
|
Da ne otvaram dvije teme postaviti ?u dva pitanja u jednoj.
1. Da li mi može netko pojasniti razliku izme?u DVD+R i DVD-R, koji su mediji bolji i netko mi je rekao da PS2 može o?itavati samo jedan od ova dva medija ali sam zaboravio koji. 2. Pomo?u Nera 6 sam snimio na DVD medij neke DivX filmove, ali me zanima zašto nemogu snimiti preko 4,5GB, a na DVD mediju piše 4,7GB. Ažurirao Jure |
||
![]() |
||
filipc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 213 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 13:53 |
|
|
1.Ja uvek koristim dvd-r i zadovoljan sam nemam nikakvih problema na dvd player-u sve cita,znaci odlicni su. 2.Odogovor na ovo pitanje ces dobiti ako malo bolje razmislis . Zasto na hdd-u pise da ima 40gb a on ustvari ima 38gb? Isti slucaj sa dvd-om |
||
![]() |
||
Jure
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 04.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 191 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 20:48 |
|
|
O.K. ali znali netko koje DVD medije može ?itati PS2 dali + ili -
|
||
![]() |
||
susjedt
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Travanj/Apr.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Svibanj/May.2004 u 23:53 |
|
|
pokusati cu ti dati odgovore na dva pitanjca ukratko...prvo plus (DVD+R/W) je tehnoloski napredniji od minus (DVD-R/W) formata...gura ga konzorcij okupljen oko Sonya i Philipsa,dok minus guraju Toshiba i njihovi partneri...ukratko u cemu je bolji...kada se dizajnirao plus format polazilo se od zahtjeva da on bude kompaktibilan sa svim postojecim DVD playerima...zatim plus format podrzava ispravljanje pogresaka pri citanju,sto omogucuje DVD playerima da ignoriraju minimalna ostecenja na mediju...zatim plus bezbolnije podnosi prekid snimanja,pa im je i lakse da nakon prekida ponovo nastave snimanje na tocno odredjenom mjestu...ima jos nekoliko prednosti plusa,ali iskreno u praksi to bas i neces osjetiti..ja do sada nisam imao problema ni s jednim formatom...sreca przilica mi moze pisati i na plus i na minus...ali imas i przilica koje snimaju samo jedan format,iako su ljudima u zadnje vrime postale popularne przilice koje kure oba formata sto se tice drugog dijela pitanja u vezi Sonya...nemam Sony i ne kuzim da li podrzava samo jedan format,ali ako je to tocno onda moze podrzavati samo plus format jer ga Sony gura
tu se svi prevare,ali nismo mi "svi" krivi nego ekipa koja je smislila tih famoznih 4,7 GB...dakle tu se radi o 4,7 milijardi bajtova,sto ti je otprilike nekih 4,38 gigabajta...dakle te proklete multinacinalne kompanije kod pretvaranja bajta u kilobajte,megabajte i gigabajte koriste brojku 1.000,a ne pravu brojku 1.024,cime prenapuhavaju kapacitet
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |