Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD igrica na CD-ovima???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD igrica na CD-ovima???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nesssa_s View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesssa_s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD igrica na CD-ovima???
    Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2005 u 17:44

Uz pomoc kog programa se moze igrica sa DVD-a prebaciti na CD-ove , a da pritom ti CD-ovi imaju AUTOPLAY, t.j. da se igrica moze instalirati sa tih diskova,bez koriscenja dodatnih programa???

Da li postoji takav program koji na taj nacin prebacuje sa DVD na CD-ove , a da je pritom po mogucstvu jednstavan za upotrebu???

Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2005 u 13:58
Lega a zašto bi komplicirao pa jeftini su sada DVD-i.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 19:24
I ja bih probao istu stvar. Znači igricu koja je na DVD-ju da prebacim na CD! Da li je to uopšte moguće? Problem je u tome što lik kome to treba nema DVD ....
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 20:37
Napravi ovak
Alcohol 120% sa njime napravi image na HDD i postavi mu da image dijeli na 700 MB. To snimi na cd-e. Kopiraš na njegov HDD i sa virtualnim drive ga očitaš i instaliraš
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 22:11

Sa alkoholom sam dobio ovako: "ime slike".mdf    700 mb

"ime slike".mds        5 mb

"ime slike".md0   700 mb

"ime slike".md1   700 mb

"ime slike".md2   300 mb

Da li treba sve ovo da narežem na cd-e? Nero-m ili Alcohol-om? Ajde mi molim te malo detaljnije objasni ceo postupak, jer mi je prvi put da radim sa ovim programima, pa se ne snalazim baš najbolje.
Hvala ti unapred

Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 07:57
Ovak:

Ove od 700 snimi na cd-e (3cd)
Ovaj od 5 i 300 na jedan cd.
Snimi sa nerom ko data cd.

Ta 4 cd-a odnesi kod frenda i sve kopiraj na HDD, u alcoholu 120% napravi image drive i klikni desnim klikom na taj drive i odaberi učitaj sliku --> odeš tam di si to kopiro i taj virtualni drive če učitait to i pokrenuti auto play od dvd. dalje instalacija.
http://www.iskon.hr/forum/servlet/JiveServlet/download/8-211 269-10586696-38022/image%20drive.JPG

Tak sam ja na 1DVD stavio Diablo1 i 2 sa LOTD, i dodatke svaki image i ljepo radi.

Ažurirao Dr. Jackil
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 08:41
ma to je ok, ali on bi rastavio igricu sa 4gb na 5 cd-a sa 700(ili tak nes), i ako on napravi kako ti kazes, kako ce mu instalacija raditi? mozda glupi alkohol na jedan image stavi setup, a na drugi nes jednako vazno i sl.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 20:37
Radi !!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,200 sekundi.