Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
lale22 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member ![]() Pridružen: 05.Travanj/Apr.2015 Lokacija: OSIJEK Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Svibanj/May.2023 u 19:28 |
na imdb ocijena visokih 7,4 bože pa ovo sam nakon pola stata ugasio šteta dobrih glumaca
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je uradio payutti ✨
|
|
![]() |
|
Tom Brady ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 29.Lipanj/Jun.2016 Lokacija: Bela Palanka Status: Offline Points: 35 |
Meni je ovo bilo zabavno. Opuštajuća avantura, čak je i humor iznenađujuće dobar. Nisam upoznat sa Dungeons & dragon svetom tako da ne znam koliko film uopšte ima veze sa igrom, ali što se mene tiče ima prelaznu ocenu.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 712 |
Moglo je to i bolje čak i za ovaj neozbiljni ogranak avanturističkog žanra. Bilo je potencijala za više. Opet, ako čovek ne postavi očekivanja suviše visoko i ako poželi opuštajuću zabavu uz puno kolorita, vica i akcije, onda može da mu se prepusti bez griže savesti. Problem je što ovakvih poduhvata u poslednje vreme ima tako mnogo, da je prezasićenje neminovno, baš kao i uzaludna očekivanja da se u konkretnom naslovu vidi makar nešto originalno, što će ga izdvojiti iz masovne ponude. Ovde tako nešto nisam pronašao. Čist prosek.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4762 |
Nema ovdje nikakvog prosjeka. Ispalo je natprosječno dobro, i ne mislim na spec. efekte niti na glumačku postavu koji su dali sve od sebe. Priča je ispričana na način da ni oni koji ne znaju ništa o d&d-u neće ostati zbunjole. Zbunjole
ćemo ostati mi koji nešto znamo doduše pa ćemo umjesto Baldur's Gate u
titlovima čitati baldurova kapija, avlija, portun, tako nešto ne sjećam se što je stavio pa moramo
prevoditi imena iz payuttijevog prijevoda natrag na engleski... ![]() Osnova modernog RPG-a nisu rase, klase, atributi, vještine, čarolije, itd, to je samo zapravo statistika. Umjesto toga, pravi RP je onaj u kojem se radnja grana ovisno o igračevom izboru, a svaki izbor sa sobom nosi posljedice. I
upravo to je ono u čemu film briljira. Gledamo jedan kvest lanac u
kojem planovi propadaju samo tako, a odluke počesto završe na
neoptimalan način. Uz puno humora kako ovakvom filmu i priliči. Ljubitelji biografskih drama preskočiti, ovo nije ni jedno ni drugo. Svi ostali navalite, obećavam da ćete se dobro zabaviti.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9109 |
Meni je ovo samo korektno ostvarenje i nek to bude kratak utisak o filmu, ne bih duzio, filozofirao, jednostavno nije mi se svidelo podosta stvari u njemu, dosta stvari je vec vidjeno, ima stvari koje su mi se svidele, i sve kad usrednjim, od price, glume, likova, efekata, komike, itd. proizilazi korektno.
|
|
![]() |
|
Stressman ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Meni je dobar.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |