| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Duelyant Aka The Duelist (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Duelyant Aka The Duelist (2016)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2016 u 00:00 |
|
Duelyant Aka The Duelist (2016) ![]() Režija: Aleksey Mizgirev Scenarij: Aleksey Mizgirev Žanr: Akcija, Drama, Triler Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 102 min Pyotr Fyodorov ... Yakovlev Vladimir Mashkov ... Graf Beklemishev Yuliya Khlynina ... Marfa Tuchkova Yuri Kolokolnikov ... Basargin Aleksandr Mizev ... Ofitser-tyuremshchik Sergey Nevidimov ... Soldat Vladimir Panichev ... Dvoryanin Vadim Pavlenko ... Mordvinov Franziska Petri ... Aleksandra Iosifovna Sankt Peterburg 1860. godine. U Ruskoj Imperiji na snazi je Kodeks koji dozvoljava održavanje dvoboja između plemića. Ipak, čini se da je neko iz aristokratije rešio da dvoboje iskoristi za sticanje lične koristi i da ih namerno izaziva. Sve to, međutim, krije još dublju pozadinu... Prevod i tekst za temu uradio je : carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2017 u 15:19 |
|
Film koji trebate obavezno pogledati, ovo jedan dosta dobar ruski fim koji će vam verovatno dopasti pa preporučujem svima da ovo pogledaju.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2021 u 02:09 |
|
Kasnim 3 i po godine. Nije obavezno. ![]() Ne znam koji je vrag bio ovom režiseru, ali film je prvih pola sata poprilično konfuzan. Vidite nekakve duele pištoljima, ali nejasno je čemu sve to i ima li tu išta ikakvog smisla. Koreografirano je međutim jako dobro, glumci su interesantni, a kostimografija top klasa, pa nećete ugasiti. Negdje
u 40toj minuti počnete slagati kockice, odnosno režiser se konačno
udostoji objasniti vam tko je tu tko, ne baš i zašto, to ćete
otkriti kasnije... Ili nećete. Jer kasnije film opet ode u
konfuziju više puta, odnosno tretira vas kao tele koje bulji u
šarena vrata jer mu nitko neće da kaže zašto su šarena, ali mu pokazuje
samo to zbunjujuće šarenilo. U rukama boljeg filmadžije ovo je mogao biti trilerski masterpis. Ovako je ostao na razini spletkarenja dvorskih dama u srednjem vijeku, doduše sa smrtnim posljedicama po neke aktere. Kad
na to sve dodate i iritantni ruski dub u mnoštvu scena gdje se priča
njemački koji čujete ispod tog duba, ja ovo ne mogu preporučiti kao
obavezno. Ne, ne postoji verzija koju nisu s tim ukakili, barem zasad. Kao nekakav naslov za one koji traže nešto posebno nebitno koliko dobro, njima ga mogu predložiti. Pogledati kad nemate ništa drugo pri ruci, ali ne očekujte previše.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2021 u 14:21 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |