Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DUAL LNB
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DUAL LNB

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DUAL LNB
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 14:16
imam dva kompa, dvije SS2 kartice, jednu analognu staru 90cm sranje antenu i LNB sa dva izlaza

imam problem na mom kompu, signal je jako slab i stalno prekida dok je na drugom kompu signal genijalan i nikad ne steka(taj komp je slabiji pa kada nesto snimam ima puno izubljenih framova zvuka ili slike pa dolazi do desinkronizacije i onda se 2 sata moram jebati da to popravim)

jel netko zna zasto su signali tako razliciti? jos cu napomenuti da je kabel potpuno isti
Na vrh
phil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 17:54

nemam pojma

ali dok ne rijesis problem ovaj kabel koji ide u stari komp

ustekaj u novi(bar ces moci normalno snimati) pa se s starim zaje*****

dok to ne popraviš

-nabavi 2 lnb-a

Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:05
Probaj da promenis izlaze na LNB, skini sa jednog tj taj koji ti dobro radi otkaci
i prikaci taj koji steka, mozda drugi izlaz na lnb-u ne radi kako treba, a ako je
isto mozda je kabal u pitanju, nema veze sto je isti kabal, mozda postoji neka
fabricka greska, ako i novi kabal ne pomogne, e onda jbg, moze biti do ss2 kartice,
drajvera...

Pozdrav!
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2006 u 21:07
mislim da je do SS2
probao sam da promijenim ulaze tj obrnuto kablove prikopcam i onda ne megu ni naci satelit
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.