Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Drkica...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Drkica...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 01:17
yesss, pohotni pogledi, kauboji u dugim donjim gaćama...haos!
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 01:53
to mi je bilo najluđe
ono lik se probudi i dvojica mu se smiješe
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:12

pa montažom možeš postici sve!!!

al super je bilo

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:23
To mi je bio najbolji dio dodjele, pišao sam od smijeha...pogotovo kad sam vidio onog lika...nemogu se sjetit kak se zove...iz dobar loš zao, nije lee van cleef ni clint, onaj maleni s brkovima, E KAD SAM GA VIDIO DA ONAK PEDERSKI NAMIGUJE
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:30

yessss, pederluk pravi! dođe ti da se zapitaš što smo sve ove godine onak nevino gledali westerne...

ima pravo klint eastwood, western je ukaljan doživotno s tom gorom brokeback

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:39
Kako je nekom uopce palo na pamet radit film o pederima, i to jos pederima kaubojima
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:47

ja sam uvek sumnjala, s obzirom da su stalno u planini, s konjima i govedima, tek tu i tamo nategnu brkatu konobaricu u nekom saloonu...

a to ti je ženska osveta  žena pisala i brokeback, i odsjaj u zlatnom oku...sve gay knjige i scenarija pisale su žene!!!

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:48
Pa žene vole pedere oni ih ne gledaju 'onako'

Ažurirao euforia
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2006 u 02:56

ja volim! prošle godine, kad je išo OZ na HRTu, ja se zaljubila u christophera melonija koji tamo igrao pedera, a inače je ok

ne znam baš dal bi mi se pravi gay toliko dopao. ima onaj gay glumac rupert everet, taj mi je odvratan (sem u filmu dellamorte, dellamore)

Ažurirao kl0kan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,155 sekundi.