| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dredd: Fanovi su tražili nastavak, dobili su TV seriju (16.05.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Dredd: Fanovi su tražili nastavak, dobili su TV seriju (16.05.2017.)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 07:22 |
|
Ovo je jedna od ljepših vijesti za neki serijal o junacima iz stripova,radujem se serijalu a što više sezona to bolje jer Judge Dredd kao cijeli univerzum ima materijala poprilično dosta (u nekim strip serijalima se čak susreće i s Lobo-m,to je dosta za poznavaoce).A pro po uloge Dredda , Urban je bolji za mene od Stallone-a.Možda da glumi Dredda starog penzionera negdje na kraju 20-e sezone "Old man Dredd".HeHeHeHaHaHa...Želje,želje,puste želje...
|
|
![]() |
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 16:40 |
|
Stvarno lepa vest :) samo mi se ne svidja 25 epizoda po sezoni... ne bi trebalo vise od 15-16...
|
|
![]() |
|
Che.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 0 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2017 u 23:50 |
|
Sprdao sam se za 25 ep po sezoni bre :D kao sarkazam n shit. ali realno biće dobro sigurno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |