Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dream Scenario (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2023 u 01:19 |
Ideja zanimljiva i svakako unikatna. Film nije ni horor ni komedija, koliko je situacija glavnoga lika horor, a i komičnija nešto manje...film je može se reć i drama, skoro poput "shakespeareanske drame". Sve skupa bilo je zabavno, dinamično i ludo pratiti život ovoga profesora kojeg je odlično utjelovio Cage. Jedini minus ovako svježe mi je zadnjih 10, 15 minuti, a kraj je ipak ključna stvar u filmu, ugl. mislim da bi mi sa drukčijim epilogom film bio vrhunski, skoro pa spektakularno odličan....ovako je samo solidno dobar.
|
|
![]() |
|
Stressman ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li je Nikolas Kejdž dužan nekome,da li ga mafija ucjenjuje pa mora da snimi svaki film koji mu ponude..? Nisam nikad bio njegov fan,ali više se i ne sjećam nekog dobrog filma u kojem je glumio. Besmislen zaplet...ako budem ružno sanjao komšiju ima da ga kamenujem.
|
|
![]() |
|
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
Prevod je uradio payutti ✨
|
|
![]() |
|
bokidante ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 05.Rujan/Sep.2011 Status: Offline Points: 63 |
Not my cup of tea
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 69 |
Gledacu oba filma
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 783 |
Nisam baš doživeo neko prosvetljenje ili ushićenje gledajući ovaj film. Već je solidno izvetrio iz sećanja što dovoljno govori o svemu. Ali svakako nije loš. Ima neku priču, originalnu ideju, Cage radi solidan posao iako već imam pravi strah i averziju prema mnogo toga gde on tezgari u poslednje vreme. Dakle solidno, prosečno i prihvatljivo u današnje doba izlizanih ideja i nakaradnog sistema. Složio bih se i da je kraj u neku ruku antiklimaktičan, te da bi utisak bio bolji sa malo inteligentnijim i kvalitetnijim epilogom.
|
|
![]() |
|
niko011 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2015 Status: Offline Points: 0 |
Ali kad se mučenik uprdeo na otkopčavanju šlica.,,
Dotle sam se potrudio da gledam i onda sam ga ugasio... Tuga...
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1715 |
Originalan, zabavan film, sa idejom koja ima dublje znacenje o kojoj bi se moglo polemisati. Nicolas Cage je vrhunski odglumeo svoju ulogu. On je i producent film.Film u svako slucaju iznad proseka i vredan gledanja. Ocena 7/10
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |