Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dragon BallZ
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dragon BallZ

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 00:45

SSJ4 Goku and SSJ4 Vegeta fuse into SSJ4 Gogetta iman ovj klip

i ovaj Dragonball AF - Goku Jr VS Vegeta Jr

sad neznam šta da kažem znam da nema svi govore ali šta je ovo

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 14:25

Ovj Vegeta dolazi udbgtu na ssj4 pomoću Bulminog uređaja i onda s gokuom spaja u najjači lik ssj4 gogeta (gojita, gozita)

A za af sam mislio da će se "snimati" ili je već snimljena 1  ili 2 epizode.

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 15:15
DBGT nije projekt Akire ali on ima vasnicka prava nad serijom sto se tice AF toei animation(produkcijski studio db-a) je objavio da nece parviti nikakve nastavke db-a jer je db zavrsena prica taj klip sto ti imas kakaroto to ti je iz special movie od gt i mozda zadnja epizoda gt-a jer imaju isti kraj to da ozive pan to je glupost jer je pan na kraju dbgt-a ziva samo je dosta ostarila... AF se nece nikada snimit otidjite na oficielne stranice db-a i vidjet ce te u forumima sta se pise o AF-u to nece nikad postojat
nemojte biti toliko naivni
Fission Maild
Na vrh
zgeiger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgeiger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 16:20
Originalno postovano od strane jkneze35 jkneze35 piše:

Ovako dbgt više nije toriyamin već od nekog drugog lika i zato se ssj4 ne smatraju stadijom a avatar sam uzeo zato što mi se slika svidjela a na net-u sam našao puno plagijata o dbaf, npr: gotenks na ssj4 (prerada gotenks-a sa ssj3, dodali samo crnu kosu koja je duga njemu do stražnjice a na ssj4 u dbgt-u je puno kraća u goku-a) ili njega na 6 i 8 te raditza na ssj3 koji je ubijen udbz-u u 3-4 epizodi i vegetu isto na 3 koji nije postigao ništa više od 2, brolija na ssj4 koji je ubijen u 2 ili 3 filma. A za AF mislim da je se trebao "snimati" jer su stvorili neku priču da u 1. epizodi goku jr. i vegeta jr. (oboica 1/16 saiyani) žele oživiti goku-ovu baku pan sa zmajevim kuglama koje su stvorili ali nešto pođe po zlu i ožive gokua, gohana... a oni nestanu.

I po priči u db-u goku i gotenks jedini mogu na ssj3 a gohan ne mora na ultimate ss kao ostali da bi došao na ssj2  

Goku
Na vrh
zgeiger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgeiger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 16:23

jel mi može neko od vas nabaviti dragonball GT na dvd-u ili VHS ako treba platiti nek mi kaže koliko ili se dogovorimo!!

Goku
Na vrh
zgeiger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgeiger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2003 u 16:25

Ako neko ima za nabaviti ili zna di se u Zagrebu može naći DB/Z/GT filmovi nek mi javi.

Goku
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2003 u 09:28

Dragon Ball AF is one of the oldest rumors ever brought into the community. I for one do not believe that it is real even well respected sites such as Planet Namek say its not but any way I've researched this subject and found quite astonishing facts that you should look at.
Here is the story line 100 or so years after the Freezer saga Goku is travailing from planet to planet training. He one day stumbles across a perfect planet with a woman that wants to make love to him but his heart belongs to Chi-Chi he trains there because of it's huge gravity and she makes love to him in his dream. When he leaves the planet it turns silver and disappears she has a child (no name is given) half god and half sayian witch is born naturally SSJ5. She wanted to create the perfect being and gave life to this child. Also Goku jr. is meant to have an evil twin brother or clone. Raditz turns super sayian and Vegeta turns super sayian 3. Also there is meant to be SSJ6.

Ovaj Blues-EXE ima pravo, a ovo "half god and half sayian witch is born naturally SSJ5" jel' to istina?

Na vrh
Dino Pasalic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino Pasalic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2003 u 19:06

Želim kupiti Dragon Ball Z film!Molim vas odgovorite!

qwer
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2003 u 13:28
Dobro nečemo se više svađat očito ima priča o DBAF ali nikad neče bit snimljena
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2003 u 13:37

jel ima iko DBGT na engleskom HQ

ja iman s žutim  prijevodom ono vjerovatno ka i svi vi

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2003 u 22:49

Ima li itko japanske epizode?

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2003 u 23:41

kako misliš japanske

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2003 u 20:33

Mislim na ove epizode što su ih vidjeli japanci ako postoje. Popis je predug za forum- 450 redova

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2003 u 23:58
Pa koliko je to onda epizoda daj aj pošalji mi na e-mail pa ču se raspitat
Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2003 u 11:23

291 dbz

153 db

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2003 u 13:17

Pa to su normalne epizode koje svi mi skupljamo

Ja bi treba dobitSve DB - 153.

Iman više od pola DBZ od tih 291

I iman cili DBGT - iman 64 epizode iako san na netu naša popise sa 63 epizode.

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2003 u 12:32

A zašto meni na 1. piše Arrival of the raditz

2 - the world's strongest team
3 - Gohan's Hidden Powers
4 - Goku's Unusual Journey
5 - Gohan's Metamorphosis(english)

1. Bloomer and Son Gokou.
2. Oh My, Oh My! No Balls!
3. The Turtle Elder's Candy Cloud.
4. The Kidnapping Goblin, Oolong.
5. The Great Yamcha of the Desert.

I zašto piše na toj stranici da ih ima 274(dbvortex.com i dr.)

Na vrh
jkneze35 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jkneze35 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2003 u 12:37

1. A Sheltered Boy: My Name is Gohan.
2. History's Greatest Warrior is Goku's Older Brother...
3. This is it! The World's Strongest Pair.
4. Piccolo's Secret Ace! Gohan the Crybaby.
5. The Death of Goku! Classic

Krivo sam napisao ovih drugih 5

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2003 u 15:39

neznam meni piše da ima DBGT 63 epizode pa ima 64

A to su biče japanski nazivi ali iste epizode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.