| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
double whammy-titl |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ssurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: double whammy-titlObjavljeno: 16.Travanj/Apr.2004 u 12:18 |
|
Molio bih Benija da mi objasni zašto je još jedanput uploadao moj titl za Double Whammy. Promjenio je samo zadnju liniju titla i uploadao ga pod svojim imenom. Ja prepoznajem svoj rad i zašto je potrebno uploadati dva puta isti titl. da je barem nešto promijenio. što se tiče prijedloga Kapetana Kuke, to je u redu, ali ja trenutno imam posla sa drugim titlovima koji me čekaju. Inače prijedlog je super pametan i tako bi se ubuduće i trebalo raditi. trojica to mogu napraviti u 3-4 dana bez problema. Inače za Double Whammy sam imao krivi i nepotpuni srpski titl, mijenjao sam nepotpuni francuski titl, a naravno film je na engleskom. Razmišljam ima li smisla uopće uploadati titlove s kojima se namučim da bi ih neko na neke druge sajtove dalje uploadao pod svojim imenom. POZDRAV SVIMA |
|
|
SILVER SURFER
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |