Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Don't Breathe (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2016 u 00:56 |
Don't Breathe (2016) ![]() Režija: Fede Alvarez Scenarij: Fede Alvarez, Rodo Sayagues Žanr: Horor Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 88 min Stephen Lang ... The Blind Man Jane Levy ... Rocky Dylan Minnette ... Alex Daniel Zovatto ... Money Emma Bercovici ... Diddy Franciska Töröcsik ... Cindy Christian Zagia ... Raul Katia Bokor ... Ginger Djevojka Rocky, nadajući se da će time dobiti bolji život za sebe i svoje sestre, zajedno sa svojim dečkom, pristane na pljačku kuće bogatog slijepog čovjeka, misleći da će to biti lak posao. Međutim, grdno se vara, tijekom pljačke sami se pretvore u lak plijen i nađu se u životnoj opasnosti. Prevod je uradio: x200sx |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hwoarang CS ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2012 Status: Offline Points: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod za Srpski uradio Hwoarang CS!
Ažurirao Hwoarang CS - 11.Rujan/Sep.2016 u 21:10 |
|
![]() |
|
Atrahasis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2265 |
Film je i više nego napet.
8,5/10
Ažurirao Atrahasis - 05.Srpanj/Jul.2017 u 23:10 |
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1552 |
Na principu Kolektora,tj prvog dela tog filma. Ali stvarno je odlican film,od mene cista 9tka :D
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23201 |
10/10 zbog napetosti tokom celog filma!
Apsolutna preporuka od mene i ne zaboravite disati dok gledate (ne slušajte šta naslov kaže). ![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9012 |
Skoro nisam gledao manje napet (morao sam da preskacem fil od sat i po) i totalno promasen scenario, sa dosta propusta. Ovo je film za nekog mladjeg ko tek pocinje da gleda filmove ovog tipa, a dajete 10/10 a 4/10 na ozbiljne zivotne drame biografskog tipa.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9012 |
Slucajno sam naisao preko slicno za pogledati, i pogledao komentare , jos 7,3 i 87 sto znaci bez neke analize proverenih clanova i pitanja kompetentnosti gledaoca ne treba uzalud skidati film i pogledati ga da bi na kraju rekao zasto sam gledao uopste ovo sto veze sa vezom nema.
|
|
![]() |
|
filips88 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1552 |
Stvar ukusa...film je kvalitetan, gledao ga sa 4,5 odraslih i svima je drzao paznju...cak su bili sokirani filmom i radnjom u pozitivnom smislu. Iskreno ako ti je ovo los film sta tek reci o danasnjim 90% filmova koji su ocaj! Bukvalno ubodem svaki deseti film dobar, ostalih devet smeca.
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4724 |
Isse... 1. Ako te film tjera na FastForward onda ga gasi, deinstaliraj i napiši nisam mogao izdržat dulje od xy minuta. I to je u redu, svi smo imali takve situacije. A ne pisat da je totalno promašen scenarij a pola filma ili više nisi ni pogledao. 2. Ovo nije film za nikakvog mlađeg. Ni u ludilu. Zar doista misliš da je oplođivanje iz filma baš super da pogleda dijete od 10 godina? Da... Ko zna jesi li to i vidio sa svojim preskakanjem... 3. O kakvim 10/10 4/10 pričamo? Ako si čitao moje postove na forumu s utiscima nema nikakvih razlomaka nego fino napišem za koga film je, a za koga nije, kome će pasati, a kome će se gaditi. Nije ovo imdb. Pa ako mogu ja ignorirati kad ljudi napišu razlomke ko da smo na satu matematike, možeš sigurno i ti. 4. "Ozbiljne životne drame biografskog tipa" kako ih zoveš ti, a ja im se obraćam sa sumorne (a zapravo pišem smorne!) drame ne bih preporučio ni najljućem neprijatelju. Ako tebi u životu sve cvate pa ti treba žešća drametina da te malo spusti na zemlju, ne znači da treba i drugima. . Kako nisam prije pisao o baš ovome gore naslovu i mom utisku, nekoliko riječi. Radi se o home invasion filmu koji pođe po zlu jer su provalnici podcijenili slijepog stanara pa će naići na žešći otpor nego su se nadali. Stanar znači nije ovca. Nije ni običan vuk. On je monstrum jer ga je takvim napravio život i ono što provalnici ne znaju - on nije sam u kući. Niti je "Sam u kući" 1, 2, 3, 4,... koliko već dijelova ima ta besmislica? Jel sad jasno otprilike kakav je film? E super, a budući da vlastiti ukus znate, onda: Ako vas zanima home invasion na drugačiji način, gledati pod obavezno. Ako vas ne zanima koliko loše mogu završiti sitni kriminalci pokušavajući opljačkati još samo jednu i to je zadnja (a nikad nije) kuću, pogledajte film samo ako ste u društvu i treba vam nekakav neutralni naslov za zadovolji različite ukuse. Ako tražite drama/war/biography/history propovijedi, drž'te se podalje od ovog filma i ni slučajno ga ne palite, ovaj je film antipod takvima.
Ažurirao JoxerTM - 17.Lipanj/Jun.2020 u 23:33 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Online Points: 49 |
Odlican film. Stephen Lang je odlicno odglumeo
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
JoxerTM, jako nekorektan komentar. Prvo preskakanje nije 10 min gledam 10 ne gledam nego scene koje traju 3-4 minuta na GOM-playeru ubrazam. Sledece nema potrebe da mi pricas (posto smo na ti) sta treba da radim sa filmom. Stojim da je scenario promasen, krecem se u krugovima filmskih kriticara, kamermana, glumaca pa vec mogu da iznesem misljene o istom, mada sam fizicar po profesiji. Necemo da banalizujemo nisma ni mislio za decu od 10 godina, nisam ni mislio na dete koje krece u prvi razred nego na 16,17 godina, a tri puta gorih stvari imaju svaki dan kad otvore novine. Sta ja mogu da ignorisem to je moja licna i neprikosnovena stvar, kao i kako je meni u zivotu i da li volim drame, a to sto preporucujes slobodno necu se obazirati, Da li je nekome nesto SAD jasno, isto je izraz nekorektnosti i agresivnog tona, a naknadni opis filma u najmanju ruku sve govori.Dalje ne zelim da polemisem, ako je to moguce, jer bi bilo besmisleno. Puno zdravlja i svako dobro.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
I da ja sam malo stariji, dodje se u godine kada egzistencijalizam, realizam, teatar apsurda, itd... nije smorno, sumorno (bar je bolja definicija drama biografskog tipa, tj. drama sa elementima pa istorijski, autobiografski), i ne spusta me na zemlju nego a priori uci o zivotu, a covek uci dok je ziv. Ovo sam zaboravio da napisem, Opet zelim svima sve najbolje.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4724 |
Hvala, također.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |