Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Don't Breathe (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Don't Breathe (2016)

Don't Breathe

Don't Breathe (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ne diši

Godina:

2016

Žanr:

kriminalistički, triler, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

Fede Alvarez

Scenarij:

Fede Alvarez
, Rodo Sayagues

Glavne uloge:

Stephen Lang
  >  The Blind Man
Christian Zagia
  >  Raul
Dylan Minnette
  >  Alex
Katia Bokor
  >  Ginger
Franciska Töröcsik
  >  Cindy
Jane Levy
  >  Rocky
Daniel Zovatto
  >  Money
Sergej Onopko
  >  Trevor
Emma Bercovici
  >  Diddy
Olivia Gillies
  >  Blind Man's Daughter (Young Emma)
Dayna Clark
  >  TV Anchor
Athos
  >  Dog
Astor
  >  Dog
Nomad
  >  Dog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Don't Breathe (2016)
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2016 u 00:56

Don't Breathe (2016)

Režija: Fede Alvarez
Scenarij: Fede Alvarez, Rodo Sayagues
Žanr: Horor
Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 88 min

Stephen Lang ... The Blind Man
Jane Levy ... Rocky
Dylan Minnette ... Alex
Daniel Zovatto ... Money
Emma Bercovici ... Diddy
Franciska Töröcsik ... Cindy
Christian Zagia ... Raul
Katia Bokor ... Ginger

Djevojka Rocky, nadajući se da će time dobiti bolji život za sebe i svoje sestre, zajedno sa svojim dečkom,
pristane na pljačku kuće bogatog slijepog čovjeka, misleći da će to biti lak posao. Međutim, grdno se vara,
tijekom pljačke sami se pretvore u lak plijen i nađu se u životnoj opasnosti.

Prevod je uradio: x200sx

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Hwoarang CS View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hwoarang CS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2016 u 21:05
Prevod za Srpski uradio Hwoarang CS!

Ažurirao Hwoarang CS - 11.Rujan/Sep.2016 u 21:10
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2016 u 01:42
Film je i više nego napet.

8,5/10

Ažurirao Atrahasis - 05.Srpanj/Jul.2017 u 23:10
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2016 u 10:43
Na principu Kolektora,tj prvog dela tog filma. Ali stvarno je odlican film,od mene cista 9tka :D
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2017 u 02:46
10/10 zbog napetosti tokom celog filma!
Apsolutna preporuka od mene i ne zaboravite disati dok gledate (ne slušajte šta naslov kaže).
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 20:12
Skoro nisam gledao manje napet (morao sam da preskacem fil od sat i po) i totalno promasen scenario, sa dosta propusta. Ovo je film za nekog mladjeg ko tek pocinje da gleda filmove ovog tipa, a dajete 10/10 a 4/10 na ozbiljne zivotne drame biografskog tipa.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 20:18
Slucajno sam naisao preko slicno za pogledati, i pogledao komentare , jos 7,3 i 87 sto znaci bez neke analize proverenih clanova i pitanja kompetentnosti gledaoca ne treba uzalud skidati film i pogledati ga da bi na kraju rekao zasto sam gledao uopste ovo sto veze sa vezom nema.
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 21:36
Stvar ukusa...film je kvalitetan, gledao ga sa 4,5 odraslih i svima je drzao paznju...cak su bili sokirani filmom i radnjom u pozitivnom smislu. Iskreno ako ti je ovo los film sta tek reci o danasnjim 90% filmova koji su ocaj! Bukvalno ubodem svaki deseti film dobar, ostalih devet smeca.
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 23:24
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Skoro nisam gledao manje napet (morao sam da preskacem fil od sat i po) i totalno promasen scenario, sa dosta propusta. Ovo je film za nekog mladjeg ko tek pocinje da gleda filmove ovog tipa, a dajete 10/10 a 4/10 na ozbiljne zivotne drame biografskog tipa.

Isse...

1. Ako te film tjera na FastForward onda ga gasi, deinstaliraj i napiši nisam mogao izdržat dulje od xy minuta. I to je u redu, svi smo imali takve situacije. A ne pisat da je totalno promašen scenarij a pola filma ili više nisi ni pogledao.

2. Ovo nije film za nikakvog mlađeg. Ni u ludilu. Zar doista misliš da je oplođivanje iz filma baš super da pogleda dijete od 10 godina? Da... Ko zna jesi li to i vidio sa svojim preskakanjem...

3. O kakvim 10/10 4/10 pričamo? Ako si čitao moje postove na forumu s utiscima nema nikakvih razlomaka nego fino napišem za koga film je, a za koga nije, kome će pasati, a kome će se gaditi. Nije ovo imdb. Pa ako mogu ja ignorirati kad ljudi napišu razlomke ko da smo na satu matematike, možeš sigurno i ti.

4. "Ozbiljne životne drame biografskog tipa" kako ih zoveš ti, a ja im se obraćam sa sumorne (a zapravo pišem smorne!) drame ne bih preporučio ni najljućem neprijatelju. Ako tebi u životu sve cvate pa ti treba žešća drametina da te malo spusti na zemlju, ne znači da treba i drugima.

.

Kako nisam prije pisao o baš ovome gore naslovu i mom utisku, nekoliko riječi.
Radi se o home invasion filmu koji pođe po zlu jer su provalnici podcijenili slijepog stanara pa će naići na žešći otpor nego su se nadali. Stanar znači nije ovca. Nije ni običan vuk. On je monstrum jer ga je takvim napravio život i ono što provalnici ne znaju - on nije sam u kući. Niti je "Sam u kući" 1, 2, 3, 4,... koliko već dijelova ima ta besmislica?

Jel sad jasno otprilike kakav je film? E super, a budući da vlastiti ukus znate, onda:
Ako vas zanima home invasion na drugačiji način, gledati pod obavezno.
Ako vas ne zanima koliko loše mogu završiti sitni kriminalci pokušavajući opljačkati još samo jednu i to je zadnja (a nikad nije) kuću, pogledajte film samo ako ste u društvu i treba vam nekakav neutralni naslov za zadovolji različite ukuse.
Ako tražite drama/war/biography/history propovijedi, drž'te se podalje od ovog filma i ni slučajno ga ne palite, ovaj je film antipod takvima.

Ažurirao JoxerTM - 17.Lipanj/Jun.2020 u 23:33
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2020 u 15:59
Odlican film. Stephen Lang je odlicno odglumeo
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2020 u 23:12
JoxerTM, jako nekorektan komentar. Prvo preskakanje nije 10 min gledam 10 ne gledam nego scene koje traju 3-4 minuta na GOM-playeru ubrazam. Sledece nema potrebe da mi pricas (posto smo na ti) sta treba da radim sa filmom. Stojim da je scenario promasen, krecem se u krugovima filmskih kriticara, kamermana, glumaca pa vec mogu da iznesem misljene o istom, mada sam fizicar po profesiji. Necemo da banalizujemo nisma ni mislio za decu od 10 godina, nisam ni mislio na dete koje krece u prvi razred nego na 16,17 godina, a tri puta gorih stvari imaju svaki dan kad otvore novine. Sta ja mogu da ignorisem to je moja licna i neprikosnovena stvar, kao i kako je meni u zivotu i da li volim drame, a to sto preporucujes slobodno necu se obazirati, Da li je nekome nesto SAD jasno, isto je izraz nekorektnosti i agresivnog tona, a naknadni opis filma u najmanju ruku sve govori.Dalje ne zelim da polemisem, ako je to moguce, jer bi bilo besmisleno. Puno zdravlja i svako dobro.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2020 u 23:27
I da ja sam malo stariji, dodje se u godine kada egzistencijalizam, realizam, teatar apsurda, itd... nije smorno, sumorno (bar je bolja definicija drama biografskog tipa, tj. drama sa elementima pa istorijski, autobiografski), i ne spusta me na zemlju nego a priori uci o zivotu, a covek uci dok je ziv. Ovo sam zaboravio da napisem, Opet zelim svima sve najbolje.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2020 u 00:17
Hvala, također.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.