Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Doctor Strange (2016) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2016 u 13:06 |
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija Zemlja: SAD Režija: Scott Derrickson Scenario: C. Robert Cargill, Steve Ditko, Jon Spaihts Uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton Opis: Nakon što mu je karijera uništena, briljantni ali arogantni hirurg dobija novu životnu šansu kada ga čarobnjak uzme pod svoje i počne da ga obučava kako da odbrani svet od zla. Izvor: Taramount |
|
![]() |
|
![]() |
|
angels ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14916 |
![]() ![]() ps. buuuuuuuu na glavnog glumca ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Meni je bio malo čudan izbor, ali Benedikt je stvarno majstor svog zanata. Gde god sam ga dosad gledala bila sam iznenađena izborom, ali uvek je premašio očekivanja. Film kao film ide u kategoriju dobar. Klasično upoznavanje s likom i uvod u sledeći deo. Nešto mi je smetalo kod čarobnjačkih efekata, pa me to razočaralo, jer od filmova o super junacima ne očekujem da me bacaju u razmišljanja narednih 7 dana, nego da mi serviraju stripovsku priču i ispune dva sata zabavom. Ovaj film me zabavio, ali ne nešto "vau". |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 54435 |
Tipičan Marvelov uradak. Samim tim ne odskače nešto preterano od superherojskog standarda, ali svoj posao sasvim solidno obavlja.
Red akcije, red efekata, red humora, red ne toliko zahtevnog mudrovanja i tako u krug. Ako je neka Marvel uloga bila za Kamberbača, to je ova. I odlično se snašao u njoj. Sporedni likovi dobri. Vong pobedio. ![]() Videćemo kako će ga uklopiti u Osvetnike 3 i 4, ali nam je dodatna scena u toku špice već ukazala na buduće doktorove dogotovštine. |
|
![]() |
|
Vojvoda79 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() Pridružen: 22.Travanj/Apr.2015 Status: Offline Points: 8 |
baš sam sinoć pogledao ovaj film i što kaže moj drugar klasičan Marvel ništa drugo !
|
|
![]() |
|
Stressman ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2014 Status: Offline Points: 11 |
Nije loše,zabavno,Cumberbatch odličan...
Spioler: Stan Lee je u autobusu.
|
|
![]() |
|
collina ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2012 Status: Offline Points: 1 |
Film ima pricu, specijalni efekti su odlicni, Kamberbac u elementu i ima materijala za nastavak. Film drzi paznju.
|
|
![]() |
|
rabbyte ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 18.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Novi Pazar Status: Offline Points: 3 |
Dobra zabava za jedno vece.
|
|
![]() |
|
deda vlada ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 77 |
Dobro odrađen film sa svim efektima...vredi pogledati!
|
|
![]() |
|
sinna ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Ništa više od dobar,efekti na nivou Inception-a.Benedict uvijek isti bez ikakvih promjena u glumi.Za mene njegova najbolja uloga je Smaug.Sorry obožavatelji Benedicta.
|
|
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 49 |
Prekinuo sam nakon 1h a trebao sam i ranije. Prvih 15 min. je bilo ok, nakon toga slabije a posle kao film za decu. Eto sta sve neki dobri glumci snimaju (
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |