Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Doctor Strange (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange

Doctor Strange (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Doktor Strange

Godina:

2016

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

115 min

Režija:

Scott Derrickson

Scenarij:

Scott Derrickson
, Steve Ditko
, C. Robert Cargill
, Jon Spaihts

Glavne uloge:

Benjamin Bratt
  >  Jonathan Pangborn
Scott Adkins
  >  Lucian
Chiwetel Ejiofor
  >  Mordo
Mads Mikkelsen
  >  Kaecilius
Michael Stuhlbarg
  >  Dr. Nicodemus West
Tilda Swinton
  >  The Ancient One
Benedict Wong
  >  Wong
Rachel McAdams
  >  Christine Palmer
Benedict Cumberbatch
  >  Dr. Stephen Strange
Zara Phythian
  >  Brunette Zealot
Alaa Safi
  >  Tall Zealot
Umit Ulgen
  >  Sol Rama
Katrina Durden
  >  Blonde Zealot
Linda Louise Duan
  >  Tina Minoru
Topo Wresniwiro
  >  Hamir

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Doctor Strange (2016)
    Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2016 u 13:06

Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija 
Zemlja: SAD 
Režija: Scott Derrickson 
Scenario: C. Robert Cargill, Steve Ditko, Jon Spaihts 
Uloge: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton 

Opis:
Nakon što mu je karijera uništena, briljantni ali arogantni hirurg dobija novu životnu šansu kada ga čarobnjak uzme pod svoje i počne da ga obučava kako da odbrani svet od zla. Izvor: Taramount

Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2016 u 18:46
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2016 u 19:14
Thumbs Up Kod anglesa je uvijek zna što izlazi novoClap

ps. buuuuuuuu na glavnog  glumcaDead

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2016 u 19:08

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2016 u 01:33

Bambula hvala za prevod uzdravlje

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2017 u 09:57
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ps. buuuuuuuu na glavnog  glumcaDead

Meni je bio malo čudan izbor, ali Benedikt je stvarno majstor svog zanata. Gde god sam ga dosad gledala bila sam iznenađena izborom, ali uvek je premašio očekivanja.

Film kao film ide u kategoriju dobar. Klasično upoznavanje s likom i uvod u sledeći deo. Nešto mi je smetalo kod čarobnjačkih efekata, pa me to razočaralo, jer od filmova o super junacima ne očekujem da me bacaju u razmišljanja narednih 7 dana, nego da mi serviraju stripovsku priču i ispune dva sata zabavom. Ovaj film me zabavio, ali ne nešto "vau".
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2017 u 23:38
Tipičan Marvelov uradak. Samim tim ne odskače nešto preterano od superherojskog standarda, ali svoj posao sasvim solidno obavlja.
Red akcije, red efekata, red humora, red ne toliko zahtevnog mudrovanja i tako u krug.
Ako je neka Marvel uloga bila za Kamberbača, to je ova. I odlično se snašao u njoj. Sporedni likovi dobri. Vong pobedio.LOL
Videćemo kako će ga uklopiti u Osvetnike 3 i 4, ali nam je dodatna scena u toku špice već ukazala na buduće doktorove dogotovštine.

Na vrh
Vojvoda79 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vojvoda79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 15:38
baš sam sinoć pogledao ovaj film i što kaže moj drugar klasičan Marvel ništa drugo !
Na vrh
Stressman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:54
Nije loše,zabavno,Cumberbatch odličan... Spioler: Stan Lee je u autobusu.
Na vrh
collina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj collina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2017 u 22:39
Film ima pricu, specijalni efekti su odlicni, Kamberbac u elementu i ima materijala za nastavak. Film drzi paznju.
Na vrh
rabbyte View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbyte Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2017 u 23:18
Dobra zabava za jedno vece.
Na vrh
deda vlada View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deda vlada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 20:39
Dobro odrađen film sa svim efektima...vredi pogledati!
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2017 u 21:30
Ništa više od dobar,efekti na nivou Inception-a.Benedict uvijek isti bez ikakvih promjena u glumi.Za mene njegova najbolja uloga je Smaug.Sorry obožavatelji Benedicta.
Everything is a joke !
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2023 u 18:22
Prekinuo sam nakon 1h a trebao sam i ranije. Prvih 15 min. je bilo ok, nakon toga slabije a posle kao film za decu. Eto sta sve neki dobri glumci snimaju (
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.