Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dnevnik gledanja serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dnevnik gledanja serija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 868788
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2022 u 20:32
Jel u stilu Homicide: Life on the Street ? Vise me nesto vuce da pogledam Tokyo Vice.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2022 u 20:38
Nope, drugačiji potpuno ugao. Nije ekipa pubova koja ima svoje slučajeve iz epizode u epizodu, već pre podseća na eto npr baš Lumetove priče, različiti uglovi korupcije, pandurskog tima upetljanog u koještarije. Reklo bi se prilično suprotno od navedene. Wink Nisam voleo Homicide, moj broj je tek The Wire bila. No ovo je ipak nešto drugo. Iako sam odustao rano pa ne znam da li će se bitnije menjati potom. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2022 u 20:58
Ok, hvala.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2022 u 13:48
Probao The Lazarus Project , just for fun, u pitanju je ipak putovanje kroz vreme/time loop, pa hajde iako definitivno nisam u stanju da pratim išta sada, pilot epka me neće ubiti, kada ništa drugo nije. Bome, izdržah ja 23 minuta dance dakle ipak ima nade za mene. 

Dopao mi se, likom, centralni junak, na prvu loptu. No naravno da mora biti kakav programer, uradio je kakvu aplikaciju, ništa manje nego za kakve korporacije, biznis svrhe kakve, šta ja znam, come on, okružen sam bio uličnim radnicima, prosjacima, uličnim sviračima, kockarima, džeparošima i sličnima, kada god vidim te junake po filmovima/serijama sa nekakvim IT poslom, pomislim u sebi "daj, stvarno?", tj svakom svoje, sve je to, valjda, ok ionako, ja ponajmanje sudim ikome i kada bih imao razloga kamoli bez. Tek, ono...ljudi se bore za svaki hebeni obrok, račun, bačeni iz milion i jednog razloga na marginu, jurnjava za svojim repom, milion i jedna stvar koja pride i nije za forum a ja bih sada trebalo da se uživim u neki meni nestvarni svet ljudi sa kojima nemam ama baš išta zajedničko. Lepota je itekako u razlikama ali je lepo i kada delimo iole slični univerzum, razumemo muke i borbe jedni drugih a meni je ovo prosto wtf, diznilend. Nisam u stanju da ispratim prosto.   

Sa druge strane, junaci koji ništa manje nego spasavaju čitav svet su mi u samoj početnoj ideji van svake pameti (retko kada sretnem ikoga ko je u stanju da makar na tren spasi sebe samog), no hajde de. Potom baš to sa kao ultra tajnovitom grupom veselih obešenjaka koji se bave tom rabotom, spašavanje sveta-putovanje kroz vreme dakle, me opet dovodi u "daj, stvarno?" momenat koji ja, opet, prosto nisam u stanju da približim sebi iole i ikako sada. Imam svoj život i svet, možda mi je vreme da se odmorim malo od filmova, serija, diznilenda, ne pričamo istim jezikom lately, ne mogu se više uznemiravati i zbog tih besmislica. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2022 u 11:31
Krenuo da gledam Let the right one in, obožavao sam švedski original, zapravo je i američki rimejk imao svojih vrednosti, dok je čitav taj mračni univerzum i prilično originalni i iznad svega interesantni upliv u vampirski mit itekako imao svojih osnova koji se daju proširiti izvan okvira filma (knjige, no ne znam šta je autor radio potom, možda i ima kakvih nastavaka, lenj sam da kopam po netu). 

Kako bilo, uprkos sjajnom Demian Bichiru, šarmu klinaca i...nah, uvek zaboravim kako se zove kći Meryl Streep, dobra i ona, nebitno, sve je moralo biti razvodnjeno i uprošćeno umesto obogaćeno. Ima svojih momenata, no valja i stići do njih, recimo sedma epizoda mi je bila sadržajna emocionalnim nabojom onako kako ga ja volim, no serija kao celina stvarno ne čini uslugu ni svom sjajnom potencijalu ni kvalitetu originalnog dela. Spisak bi mi bio podugačak, najkraće veći deo onoga što sam voleo u originalu, ovde fali a naravno da je ubačeno toliko toga što čitavu tu priču samo udaljava od lepote i jeze koje su je krasili. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2023 u 09:59
Fleishman Is in Trouble

Eto konačno serije koja mi je legla kako bi trebalo. Zrela priča, dobro napisani likovi, sjajni glumci koji ih tumače, u dakle svojevrsnom rekvijemu za mladost četiri junaka priče, koji se zaglavljuju negde na pola života, svako sa svojim sumnjama, zabludama, preispitivanjima a sve to pokrenuto slomom braka centralnog junaka (meni uvek simpatičan Jesse Eisenberg). Kako je po sredi adaptacija romana, serija je zaokružena, ozbiljno i meni zanimljivo ispričana, pitka, sa likovima koje je lako pratiti, dobro de, lik Adama Brodyja je dramaturški, bome i vremenom na ekranu nešto zapostavljeniji ali to ne smeta ni najmanje, to sve svakako nije moj svet ali su njihovi ambisi ljudski, razumljivi, ne tone se u melodramu, otužne romanse, prosto je ovo fina, ozbiljna, generacijska drama. 

Fleishman Is in Trouble Episode 8, Finale Recap
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2023 u 09:03
Apple TV+ debuts trailer for “Mr. Corman,” new comedy series from Joseph  Gordon-Levitt - Apple TV+ Press

Mini serija, nešto intimnija, ličnija, meni dragog Joseph Gordon Levitta, koji je naravno i centralni lik ove, da kažemo, egzistencionalne drame u desetak kraćih epizoda (manje-više po 30ak minuta svaka).
Levitt dakle tumači nastavnika petog razreda osnovne škole, pošto su mu se snovi o muzičkoj karijeri rasuli, devojka ga napustila, dok on provodi dane između posla i borbe sa svojim napadima panike u ne najboljim odnosima sa ljudima koji mu prolaze kroz život. Iskren, nezgrapan sa ženama, usamljeni samotnjak istovremeno pomirljiv ali i u potrazi za svojim mestom pod nebom, na kome mu se često u njegovoj anksioznosti priviđa kometa koja samo što nije opalila Zemlju LOL 

Ozbiljan, povremeno duhovit, no ipak neujednačen pokušaj Levitta da sumira krizu srednjih godina na kakav svoj način. Ima svojih momenata, ne fali mu duše ali bi bolji akcenat a bome i bolja organizovanost epizoda pa i scena mogli biti mnogo bolji od onoga što nam je prikazano. Srećom pa je serijica kratka, da kažemo četiri sata, pa nije baš da me je udavila u svojoj rasutosti. Više sreće nekog drugog puta gosn Levitt. 
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2024 u 09:38
Sanctuary (2023) TV Show Air Dates &amp; Track Episodes - Next Episode

Ako tražite, jurite, kopate rukama i nogama kakvu miniseriju o sumo rvanju, pa, prestanite da tražite, možete je naći u prošlogodišnjoj japanskoj serijici koji putuje negde između žanra komedije, ljudske drame i sportskog filma. Priča nam zapravo o sirovini, negde glupavom, negde, istina ređe, zapravo nežnom dušom, tipom koji iz doma ostarelog, bolesnog oca, kockara koji je sve proćerdao, i majke droplje, odlazi do sumo dojo-a osrednjeg klana, gde se želi skloniti iz svoje depresivne sredine, sa jedinim iskustvom školskog rvanja, što mu može biti kakva-takva podloga u sumo-u. Ne lezi vraže, svi ga biju, poneko maltretira, tamo je skoro pa poslednja rupa na svirali, gde svojom tvrdoglavošću, prekom naravi i odsustvom svakog talenta teško može napredovati. Mi dakle pratimo njegovo putešstvenije od najgoreg učenika do turnira, uz nešto dodatnih likova koji priču drže nešto drugačijom od tipične sportske storije. Humor je često zabavan, divalj, bez rukavica najčešće, ritma serije ne fali iako se ipak ponegde gubi kako se bliži finale serije, koja uprkos ponekoj mani prija, lako je zavoleti ovog neka i idiota, naučiti usput nešto o sumo veštini, sa ljudskom pričom u pozadini, usponima i padovima, preprekama i podrškom, ponešto ostaje nedorečeno za moj ukus, no zato će tu biti, verujem, druga sezona.  Najkraće, zabavno i interesantno, eto makar za ljubitelje sportskih priča. 

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2024 u 11:54
Hvala Puppet za ove dve serije Mr Corman i Fleihsman is in trouble. Obe su bas dobre
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2026 u 13:33
Pustih si frišku korejsku "Newtopia" seriju, šašava kombinacija vojničkih dana-zombi apokalipse i romanse, sve to umotano u humor.
Počinje sa prikazom služenja vojnog roka omalene čete koja je stacionirana u svrsi kakve protiv-vazdušne odbrane na vrhu najvišeg nebodera u Seulu, gde se odvijaju redovne vežbe, pati za devojkama koje ih čekaju i sav taj već džez. Ne lezi vraže, eto ti zombi epidemije, grad zapada u haos, centralni junak nikako da se smisleno dogovori šta će i kako sa svojom draganom, koja je zarobljena u ludilu grada pokušavajući doći do svojega dragana. Tu je i obaveza prema saborcima i starešini a tu je vala i neboder kojim sada vršljaju mahniti zombiji. Šta će biti? Hoće li se vojnici održati, ljubavnici naći, ko će preživeti a ko pasti u borbi za slobodu, ništa se ne zna, budućnost je klimava. Ta-da-da-daaaam!

Blesavo je, humor varira, mahom je prenaglašen, nešto funkcioniše, ponešto ne baš, suštinski ništa novo i odveć zanimljivo, imam još dve epke do kraja, srećom pa je serija kratka, nema mesta za dosađivanje, reklo bi se da je rađena mahom za fanove žanra, puca doduše na neozbiljnost i zabavu, pa koliko će kome to i ispuniti, ne bih procenjivao, nije mi baš za preporuku, sve je u najboljem - osrednje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2026 u 21:27
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Hvala Puppet za ove dve serije Mr Corman i Fleihsman is in trouble. Obe su bas dobre

Nema na čemu 👍 Danas sam tek video post. ☺️
Nikada više serija, sada je lako da se previdi toliko toga, pa onda kada stignem, gledam da skrenem pažnju na ponešto što nije baš izvikano/upadljivo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2026 u 11:03
American Vandal (2017)

Blesava parodija na true crime dokumentarce, fino je to sve postavljeno ali mene uopšte ne radi ni takav koncept, niti humor. Šta da se radi, sudbina.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 868788
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.