Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DJ Tiesto - najbolji DJ svih vremena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DJ Tiesto - najbolji DJ svih vremena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DJ Tiesto - najbolji DJ svih vremena
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2011 u 17:27

Holanđanin proglašen za najboljeg DJ-a svih vremena po izboru čitalaca britanskog "Mixmag" magazina posvećenog klupskoj muzici.

Tiesto (42) čije je pravo ime Tejs Vervest, objavio je četiri studijska albuma, a 2008. godine je bio nominovan za Gremi nagradu.

Na drugom mestu liste najboljih imena klupske scene našao se Riči Hotin, na trećem Sven Vat koji će uskoro nastupiti pred beogradskom publikom.

U prvih deset plasirali su se Karl Koks, Rikardo Viljalobos, Andy C, Pol van Dajk, Toni de Vit, Sasha i 2ManyDJs.

Poslušajte Tiestov "Power mix".

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 16:45
Molba da ne predje ovo u neku svadju, unapred opomena.

On topic: zasluzeno, svaka cast, covek razbijaClap
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 18:10
Ja inace slusam ovakvu muziku,tj. nesto sto se granici sa njom, ali, ovakav izbor je smesan. iz vise razloga. Prvo 'svih vremena' zvuci kao da klupska muzika postoji poslednjih 500 godina pa je sad slavom ovencan najbolji. Drugo, glupo je u muzici proglasavti nekog najboljim, pa makar to ucinili i poklonici te muzike. A drugo ne moze najboljeg DJ-a svih vremena proglasiti skupina samo jedne drzave i pripadnici jednog perioda. Tako da naslov treba makar da glasi: DJ Tiesto - najbolji DJ  po skromnom misljenju citalaca casopisa Mixmag. No i tada se ne potiru prve dve gluposti.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:01
Kako ja znam, to je bilo online glasanje.....Tako da su imali priliku svi glasati....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:23
Ok, samo sto je to trebalo napisati u prvom postu
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:27
Bolje i od Bitlsa  Thumbs Up

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:44
Kampf, nemoj da te bata čuje, tj, pročita

A, moram li ja da preslušam ovaj klip da bih smela da komentarišem...mislim ako moram, ništa onda LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:46
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Kampf, nemoj da te bata čuje, tj, pročita

A, moram li ja da preslušam ovaj klip da bih smela da komentarišem...mislim ako moram, ništa onda LOL

ne moraš, nije obavezno LOL

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 22:48
E, dobro onda...već sam se uplašila LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:43
Mislim da je Mary ovde ubola poentu. Biranje najboljeg i takmičenje u muzici (i uopšte u bilo kakvom vidu umetnosti, uključujući i film (Oskar)) je najveća glupost koju je neko mogao da izmisli. Koliko god nekome bilo dostupno glasanje, milioni onih koji ne misle onako kako kaže krajnji ishod glasanja, možda nisu bili upoznati da se to glasanje ikada održalo. I onda dođe neki ljubitelj onoga ko je pobedio i kaže "on je najbolji", a realno nije. Ne kažem to za Tiesta, ja o njemu (i o toj muzici) ne znam gotovo ništa, pričam generalno o načinu izbora. Jedini izbor za nekoga za koga se tvrdi da je 'najbolji svih vremena' u nečemu je onaj u kome bi se ispitao veći deo svetske populacije. Sve ostalo je mišljenje manjine.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:49
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

ja o njemu (i o toj muzici) ne znam gotovo ništa

If you want to be rich?

Na vrh
Bardem View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bardem Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:50
Ja mislim da je Krmak najbolji dj svih vremena
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:50
Slažem se sa oboma da su takmičenja i izbori za najboljeg u bilo kojoj umetnosti besmisleni. Umetnost je stvar doživljaja i osećaja, a ne intelektualnog shvatanja i procene kvaliteta, a ma kako sočne i zanimljive rasprave o ukusima bile, one su, na koncu, zaista besmislene (ne vole ni svi grašak da jedu, a neki bi ubili za njegaLOL)

No, ipak, (bez da namećem mišljenjeLOL) mislim da bi se najveći deo populacije mogao složiti da je

najbolji svih vremena

jedini i neponovljivi

nije da namećem mišljenje, ali eto- ja sam u pravu LOLLOLLOL

eh, da, ne slažem se sa ovom dvojicom iznad mene- oni me samo nervirajuLOLLOLLOL slažem se sa Mary i čudom LOL

Ažurirao bojanadj - 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:51

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:50
You've got to be a bitch! jaki
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2011 u 23:51
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Slažem se sa oboma da su takmičenja i izbori za najboljeg u bilo kojoj umetnosti besmisleni. Umetnost je stvar doživljaja i osećaja, a ne intelektualnog shvatanja i procene kvaliteta, a ma kako sočne i zanimljive rasprave o ukusima bile, one su, na koncu, zaista besmislene (ne vole ni svi grašak da jedu, a neki bi ubili za njegaLOL)

No, ipak, (bez da namećem mišljenjeLOL) mislim da bi se najveći deo populacije mogao složiti da je

najbolji svih vremena

jedini i neponovljivi

nije da namećem mišljenje, ali eto- ja sam u pravu LOLLOLLOL

eh, da, ne slažem se sa ovom dvojicom iznad mene- oni me samo nervirajuLOLLOLLOL slažem se sa Mary i čudom LOL

Ja se odma' slažem! Clap

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2011 u 00:01
i ja se slažem sa tim, jedino ako je elvis bio djLOL

- Armin van Buuren

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2011 u 00:03
Ja sam čuo da je i on lomio ploče kad se iznervira LOL
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2011 u 00:08

Ja sam čuo da je i on lomio ploče kad se iznervira LOL

Ahahaha LOL Ritch.

Na vrh
cp6uja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cp6uja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2011 u 20:18
42 godine ima?! Nikad mu ne bih dao toliko, mlado čovek izgleda. Inače, dobro miksuje, ali mislim i po meni je David Guetta bolji.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,277 sekundi.