Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx u "DVD"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx u "DVD"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
phissen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx u "DVD"
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 11:07
znači imam .avi file od ~700MB, i titlove koji su istog naziva...sad kak da ja napravim da taj film mogu gledat na DVD playeru (na telki) al da ne "keljim" titlove za film odnosno da je film posebno, titlovi posebno odvojeni al da kad se gleda film da se "slijepe"...ajd tnx. ljudi Big smile
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 14:49
Mislim da ti je o tome bilo već riječi, tako da probaj malo iskoristit čarobnu "tipkicu" SEARCH Big smile
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 15:15
Kolega pittbull je napravio lepo uputstvo za to... Traži, poslaće ti...
A radi se o programu VSO ConvertXToDVD. Uostalom skini ga i probaj sam, videćeš da nije ništa komplikovano... Takođe imaš i ovde nešto...
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 15:37
aha, tnx. skinuo sam ga i sad ću vidjet rezultat - kodira se trenutno...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 16:32
Evo nađoh uputstvo: vso-tutorial-by-pittbull
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 17:54
neće mi nikak titlove pokazivat makar ih uredno posložim i "ubacim" u program...ajd bum sad pogledal tutorial pa vam javim...

btw. tnx. na linku

EDIT: evo radio isto ko i po tutorialu i nece Dead - titlovi se UOPCE NE prikazuju Cry

Ažurirao phissen - 28.Prosinac/Dec.2006 u 17:57
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2006 u 21:22
Ajde malo prostudiraj pisanja na ovoj temi
Mora da hoće...
Ajde, pa za slučaj da ne ide - čujemo se...
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 11:49
ček, u kojem formatu trebaju bit titlovi ili uopće nije bitno...trenutno su mi u .srt

možda to ima kakve veze....?

btw. još uvijek mi nije proradilo....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 15:52
Kompletirano uputstvo imaš na gornjem linku za VSO!!! Skini ga , idi po njemu i nema omaške!!! Prevod prebaci u .srt sa Subtitle Workshop-om!!!!!(bez obzira što si napisao da je u toj ekstenziji)
Takođe, probe radi, uzmi neki drugi prevod i probaj sa njim....
99% je greška do prevoda ( jesu li ti identični nazivi filma i prevoda?), pa bi mogao da mi ga proslediš na e-mail (darije79@yahoo.com), da vidim šta ne štima...
Na vrh
phissen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj phissen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 18:46
poslao sam ti...pa pogledaj

tnx. na pomoci
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2006 u 21:52
Javi šta si uradio...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.