| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
DivX to MP4 |
Odgovori
|
| Korisnik | |
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: DivX to MP4Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2007 u 17:37 |
|
ovako ..ono sto mene zanima je u stvari H.264/x264 kodek i programi kao sto su MeGUI i StaxRip, ali posto je ovo DivX forum, postavicu pitanje vezano za DivX, sto i jeste ..za sada, naime konverzija DivX u MP4 ili ti AVI u MPP4 je isto, pa bih pitao za pomoc oko izbora softvera za ovu radnju _ rezultat koji hocu da dobijem sa ovim postupkom je Highest Quality Avalible, odnosno .mp4 extenziju video klipa _ cekam vas odgovor pa cu dalje pisati, pozdravljam vas _
altctrl |
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 14:35 |
|
ok ljudi, vidim da niko nije zainteresovan da mi odgovori ..prodje vec par dana, a ja sam nasao program koji extra obavlja ovaj posao, a zove se MPEG Streamclip _ tako da, posto izgleda ne znate kako se DivX prebacuje u MP4, pomogo sam vam _
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2007 u 14:50 |
|
Upišeš u google "Divx to Mp4" i dobiješ hrpu rezultata....ali pošto vidim da si već našao konja za bitku, kasnim
|
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2007 u 14:04 |
|
naravno da cu da upisem u google divx to mp4, ja sam dugo tragao za tim, i nasao sam jedan sajt, gde sam pored ostalog pronasao celokupnu pomoc oko virtualdub-a i nekako mi je taj sajt upao za oko ..tako da sad samo njega koristim u vezi bilo cega oko videa i video kvaliteta _
altctrl |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |