Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divx sa titlom u kučnom pleyeru
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divx sa titlom u kučnom pleyeru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kingpin View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: divx sa titlom u kučnom pleyeru
    Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:14
Čitam kako ljudi kupuju "kućne" pleyere sa mogučnošću čitanja xvid formata i nastaje problem kako da čita tilove ili mala slova ili nedostaju š.č ć .ž i đ.I ubuduće da ne bi bilo takvih problema i bez da se radi o patchu uređaja.Najtoplije svima preporučam mali exe. po imenu AVISUB u manje od 5 min.uz pomoć normalno komp. dobit će te xvid sa titlom kojeg će se moći gledat sa pleyerom i bez da se mučite sa tilom ( prije se radilo o mora biti istog imena i video i titl,pa onda umjesto slova sa kvačicom iste brisati pa umetatati bez). Gotovo je ,sa ovim malim programom rješite se muka.....Probajte,ja imam Philips 737 i radi bez problema.....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 19:57

hvala...odmah pokušam

Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 22:23
di ima za skinuti taj program, jer ga ja nisam uspio naći ?

i kako se točno koristi ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:11
http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html

Sve ti piše....

Isprobao sam ovaj programčić i ranije i zaista jeste dobar. Međutim ne radi ( tj. nije kompatibilan) sa svim plejerima. Pa tako kad recimo odradim film u njemu i dobijem .divx fajl , ubacim u ( glupi ) NEO ne može da ga učita... Slično je bilo sa još par tipova plejera. Međutim svakako zaslužuje dobru ocenu za ono što može da radi...

Ažurirao darije
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2006 u 23:49

hm kod mene niš ne radi

ne kontam šta zapravo dobijem...

kaže završio ... nakon 5 sekundi????

i ništa... šta???

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:04
We tested 100% successfully on these players :

Contel DVR-200
Digitrex JDP500D
GVG420
H&B DX-3255
LG9900
Philips DVP720SA
Pioneer DV2850
Samsung HD850
SONY DVP-NS32
United dvx 4070
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:20

Ja probao i napravi neki temp folder

Unutra su slike titlova kao što ima dvd kad ga rastavljaš...

Kako snimiti cd s tim folderom i .log fajlom.........

Na koju foru pleyer čita te titlove....

Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 00:43
Ne, taj temp slobodno obrišite. Treba vam pravi .srt titl, koga učitate nakon učitavanja filma. Proces traje jedno 3-4 minuta i napravi se novi fajl koji s epo default-u zove Avisub.divx ( koji je ustvari film samo obrađenog prevoda) , ovaj fajl sad možete da reimenujete i sa istovetnom nazivom prevoda narežete na CD. Radiće lepo ali, kažem ne na svim plejerima....
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 13:51
Opet se vraćamo na ono staro"koliko novca toliko glazbe".Što znači ako ste platili nekakav player od 200-300 kn,što od njega očekivati?Od takvih svejedno nema koristi pa oni ovdje nisi vridni ni spomena.Program je jako efikasan kod playera od imena...Drugo,ovo u svakom slučaju koristi jer ,slova možete povećati,smanjiti,boju ili visinu redova slova.U prijašnjem slučaju moralo se raditi patch ili ti ga firmware i opet slova su jako mala,govorim za moj Philips 737 player.Meni ovaj mali exe. u svakom slučaju radi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 17:14
Originalno postovano od strane Kingpin Kingpin piše:

Opet se vraćamo na ono staro"koliko novca toliko glazbe".Što znači ako ste platili nekakav player od 200-300 kn,što od njega očekivati?Od takvih svejedno nema koristi pa oni ovdje nisi vridni ni spomena....

Ja bih pre rekao da je ovo program za poboljšanje izgleda prevoda, nego za kompletno rešavanje problema prevoda. Ali kažem: zaslužuje pažnju....
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 21:10

Ja sam kupio eXcelo za 290 kn i čita sve titlove .sub  .srt   .txt

Stoga ne kudite jeftinjaru jer radi OK !!! bez kojekakvih prepravljanja i .....

U ovoj temi sudjelujem jer ima prijatelja kojima ne rade titlovi kao meni....

Kapetan Kuka
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2006 u 21:38
Isto kao i ja: Imam Xwave ( solidno jeftin - oko 6 000 dinara) koji isto čita sve , ali imam drugara koji ima taj glupavi NEO... i sa kojim se smaram već godinu dana.... naravno bez rezultata...
Na vrh
prica_jr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prica_jr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 14:42
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ne, taj temp slobodno obrišite. Treba vam pravi .srt titl, koga učitate nakon učitavanja filma. Proces traje jedno 3-4 minuta i napravi se novi fajl koji s epo default-u zove Avisub.divx ( koji je ustvari film samo obrađenog prevoda) , ovaj fajl sad možete da reimenujete i sa istovetnom nazivom prevoda narežete na CD. Radiće lepo ali, kažem ne na svim plejerima....

samo mi jedno nije jasno, program mi kaze da je sve u redu, ali nigde nema fajla avisub.divx??????
Na vrh
Kingpin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kingpin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 16:28
triba biti u istom folderu di ti se nalazi i avi file
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2006 u 23:48
Originalno postovano od strane prica_jr prica_jr piše:

Originalno postovano od strane darije darije piše:

samo mi jedno nije jasno, program mi kaze da je sve u redu, ali nigde nema fajla avisub.divx??????

Mislim da sam ti odgovorio na e-mail....
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2006 u 19:17
takoder ucitam titl i film kaj onda, stisnem onaj u gornjem desnom kutu i gotovo je za par sekundi, a piše da treba 4-5 min i nema tog fajla
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
OMEGA-ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OMEGA-ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2006 u 16:49

Hmmm...

Ja imam AMSTRAD DX 3016 i ubacih lipo u njega pach i radi mi ki urica...čita mi sve s kvaćicom i još mogu minjati boju titla,pozadinu i velićinu titlova...ovaj dvd player i nije tako loš.Kupljen je u Emezete i do sad radi ka grom a imam ga godinu dana,soft radi ko suza.Mislim da većina liniski dvd playera imaju pacheve samo ih se treba skinuti,eto ja konkretno ako kome treba za ovaj player ka i moj nek se javi pa ćemo da rješimo i taj problem s kvaćicama.A mogu vam reči kad možete mjenjati velićinu titlova da je puno ugodnije gledati film(mislim za DIVX)

Pozdrav----OMEGA!!!

Sve za pirateriju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.