Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DivX Converter: Error 5022
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DivX Converter: Error 5022

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DivX Converter: Error 5022
    Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2007 u 17:45
pozdrav svima _ znam da je ovo DivX forum, pa sam reshio jedino vama ovde da se obratim ..lol, a ko bi mi drugi pomogo _ : ) 

..elem, prilikom konverzije filma koji sam juche skinuo sa neta, u DivX Converteru, dobio sam navodni error _ znam da vam je svima ovaj error veoma poznat, lol ..pa sam reshio da vas zamolim za pomoc (navodim, nemam legalnu verziju DivX paketa), jer inache bih dobio, odnosno trazhio pomoc od DivX Support team-a _ nadam se da sam bio jasan, odnosno ako vam stvarno ne bi bilo tesko, molim za pomoc _

altctrl

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2007 u 19:32
ok...
1) zasto konvertiras film sa divx konverterom???
to je cisto sranje i gubljenje zivaca...
fino skini gordian knot, www.doom9.org, tamo imas i vodice, malo citaj i konvertiraj i imat ces savrsene filmove bez zajebancije

2) o tvom erroru ni divx team nema pojma, evo ti link:
http://support.divx.com/cgi-bin/divx.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1608&p_created=1119565628&p_sid=MAGGMyBi&p_accessibility=0&p_redirect=&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTI1OCZwX2NhdHM9JnBfcHY9MS4yNTgmcF9jdj0mcF9zZWFyY2hfdHlwZT1hbnN3ZXJzLnNlYXJjaF9ubCZwX3BhZ2U9MSZwX3NlYXJjaF90ZXh0PTUwMjI*&p_li=&p_topview=1
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2007 u 21:17
haha brate kolki link .. : )
lol, znam za tu stranicu, kako ne bih ..ja lepo kazhem da nemam kupljenu verziju DivX paketa, i zato ne mogu da sledim ta uputstva, ne znam shta sam loshe rekao, pa me nisi razumeo ..a i zashto mislish da nemaju pojma _ ljudi jednostavno hoce novac za svoje usluge, jebiga nisu premocno uradili mozhda taj konverter, ali mozhda niko ne mozhe ni da krekuje pravu verziju konvertera ..lol brate, pa shta mislish da ne bi na njihovom sajtu pisao poseban (zaseban) topik za error 5022, kao shto pishe za 5052 ili koji vec (5055) ..tripujesh se _ ljudi samo hoce novac za svoj trud, a vi ste strava ekipa, kad mnogo pomazhete naokolo ..znachi, ja hocu DivX konverter jer je extra jednostavan, ne postoji jednostavniji postupak konverzije jednog filma nego sa DivX converterom ..a za ostale programe znam, kao i za sajt videohelp.com, znachi nikad mi nishta nije zafalilo ..a programu koji si pomenuo nishta ne smeta, samo je prsotina non stop raditi neshto drugo ..ako razumesh _

altctrl
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2007 u 23:42
a kako hoces...
zasto kazem da nemaju pojma, zato jer taj error ocito ovisi o korisnikovom sustavu...
znaci vjerojatno je to neko "kodno" ime za iznimke i prekide programa koji se klasificiraju kao neuniverzalni i zato traze da im posaljes izvjesce kako bi detaljno pregledali log i reki ti zasto se javlja error...
i ok razumijem da ne zelis nista komplicirano, ali GK uopce nije kompliciran, ako hoces ja ti napisem tutorial a najbolje od svega besplatan je...
uostalom zasto biti n00b cijeli zivot Wink
pozz
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 01:41
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

... ali GK uopce nije kompliciran, ako hoces ja ti napisem tutorial a najbolje od svega besplatan je...

Ne moraš ga pisati, ima ga ja već napisanog i sa sve slikama.... pis of kejk!Wink
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 15:38
hvala ako bi pomogli, mada nije mi neophodno _ taj GK mozhda i nije zajeban za korishcenje, ali je potrebno minimum pet razlichitih programa da bih uspeshno zavrshio sa enkodiranjem jednog videa _ ja necu da budem n00b, hocu sve da znam, juche sam nashao jedan DivX UserGuide i nema shta tamo ne pishe ..prvo da ja to dobro ischitam, pa cu vam se obratiti za dalje ..

altctrl
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.