Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - divix filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

divix filmovi

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2003 u 10:07
Dodaj: Citirano od božo 15 February 2003

Bok! Ja am iz osijeka i ako se oče tko mijenjat neka pošalje mail na mato.anic@os.hinet.hr imam oko 200 filmova i to neke novijeStar Trek Nemesis,007.Lord,Krug

Poslat ću ti ja mail

Na vrh
cloney View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cloney Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2003 u 22:16

Evo ja sam se danas upisao pa i ja bi ,da menjam neke divx filmove.Imam dosta veliki izbor(oko 900 divx)  katalog saljem preko emaila.Trazim filmove KING OF NEW YORK(ali ne na Francuski),BOILLING POINT od Wesley Snipesa,AMISTAD.Drugo cu pogledati u vasem katalogu ukoliko se ko bude javio,posto sam iz Slovenije pa ne znam kako se razmenjujete kod vas.Za svaki od tih tri filmova dam tri filma po vasem izboru.Pa to bi bilo sve,stranica je svakako konkurencija Livadi i vrlo mi se sviđa.Pa pozdrav svima fanovima Divx filmova i kontatirajte me za razmjenu.

lp

Cloney!!

pozdrav svima!

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2003 u 23:00
ajd pošalji popis na mail mato.anic@os.hinet.hr
Na vrh
Kurent View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kurent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2003 u 00:39
ima li iko dragon ball išta
Na vrh
mmesic13 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmesic13 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2003 u 02:09
Ok narode nismo se culi vec duze vrijeme u vojski sam pa nemem vremena jedna novos za vas za 1 tjedan -2-3 mjesec dolazi mi negdje oko 1000 kom divxa nesto mp3a titlova ali sada se borim sa racunalima imam ih u sobi 8 (to znaci 8 kucista. monitora, miseva ,tipkovnica ma kako da ih skrpim sve u jednog Pomazite mi ubit cu se ma spojim ih ovako onako 6 radi 2 ne rade i obratno killl my self mozete vjerovat 2 su mi se zapalila s novim HDD 200 gb ubit cu se ma kako da ih spojim sve zajedno prijedloge mi saljite na marko.mesic@vk.hinet.hr budite pozdravljeni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.