Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divergent (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divergent (2014)

Divergent

Divergent (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Različita

Godina:

2014

Žanr:

misterij, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

139 min

Režija:

Neil Burger

Scenarij:

Vanessa Taylor
, Evan Daugherty
, Veronica Roth

Glavne uloge:

Ashley Judd
  >  Natalie
Kate Winslet
  >  Jeanine
Tony Goldwyn
  >  Andrew
Mekhi Phifer
  >  Max
Maggie Q
  >  Tori
Ray Stevenson
  >  Marcus
Shailene Woodley
  >  Tris
Christian Madsen
  >  Al
Miles Teller
  >  Peter
Ben Lloyd-Hughes
  >  Will
Zoë Kravitz
  >  Christina
Jai Courtney
  >  Eric
Theo James
  >  Four
Amy Newbold
  >  Molly
Ansel Elgort
  >  Caleb

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divergent (2014)
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2013 u 23:34

Divergent (2014)

Žanr:
akcija, avantura, ljubavni

Režija: Neil Burger

Uloge: Kate Winslet, Shailene Woodley, Theo Jamesm, Miles Teller, Ray Stevenson, Ansel Elgort, Tony Goldwyn, Maggie Q, Ashley Judd

Jezik: engleski

Premijera: 21. mart 2014. godine

Radnja:
Ekranizacija popularnog distopijskog romana Veronike Rot. Radnja se odvija u Čikagu u dalekoj budućnosti. Društvo je podeljeno na pet odvojenih frakcija, od kojih svaka predstavlja određene vrline čovečanstva: Nesebični, Miroljubivi, Čestiti, Neustrašivi i Učeni. Šesnaestogodišnja Tris Prajor ima tajnu - ona je jedna od Divergentnih, osoba koje se ne uklapaju ni u jednu grupu. Upozorena je da to ne otkriva, jer bi to moglo da joj donese smrt. Tris saznaje za tajne konflikte koji razdiru naizgled savršeno društvo, i saznaje zašto vlasti smatraju Divergemtne tako opasnim.

Izvor: http://www.filmopis.com

IMDB

Ažurirao CSInvestigator - 13.Studeni/Nov.2013 u 23:35
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2014 u 18:12

Bambula  hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 00:52
Prvo, nažalost nisam znala za roman, pa ga nisam ni pročitala. Pored toga, nisam ni čitala opis radnje niti gledala trejler. Muž je skinuo film i moje je bilo da sednem i gledam. LOL I da naglasim nisam peglala.LOL
Posle svega rečenog, moram priznati da mi se film baš dopao. Priča je ništa novo, ali pakovanje mi je odlično selo. Izgleda da sam ga pogledala u pravom trenutku. Smile

Film sam doživela kao priču pojedinca u tom distopijskom svetu i nisam osetila ono standardno razočarenje što hoće mnogo toga da kažu, pa ne kažu ništa. Koncentrisali su se na Tris i pričali njenu priču, pri tom prikazujući sve šta se dešava u svetu, ali ne rasplinjujući tok radnje. Zaista mi se to dopalo. U suštini, mogu se otvoriti beskrajne diskusije o poretku u tom svetu i dešavanjima, ali ja sam se koncentrisala na pojedinca/e. Uostalom, i mi živimo samo svoje živote dok se oko nas dešava sve i svašta. Naravno, morao je doći trenutak kad neko mora biti heroj, a neko zlikovac, ali ovaj put sam bila dobro raspoložena i progutala sam sve servirano. LOL Film je, naravno, prepun klišea (kad vidite njega u prvoj sceni odmah vam je jasno kako će se to odvijatiLOL), ali meni nisu ni malo smetali, šta više, godili su mi, vraćajući me u neko ranije doba kad sam mnogo više uživala u filmovima  LOL Eh, da, i jedva sam čekala prvi kiss LOL

Nisam sigurna u kvalitet filma, jer sam se vezala za likove i priču od samog početka i tim izgubila svu objektivnostLOL, ali moram priznati da sam dva puta proveravala koliko ima do kraja, jer nisam želela da se završi! Ne pamtim kad sam to poslednji put radila. LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 02:41
Imam osećaj kao da ovaj film zapravo nema radnju LOL Samo zamisao, ideju, oko koje se sve vrti, i to je to... Nedostaje mu kompleksnost, drama i emocije, pošto su svi glumci kao roboti LOL Ok, film je gledljiv, ali ništa specijalno...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 07:49
Čuj roboti. Tongue Draga, kad gledaš film skini uniformu i opusti se. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2014 u 09:56
Gledala, na Bojinu preporuku i sasvim je o.k. Ima praznina, ali ipak je to samo film i ne treba od njega praviti nauku Big smile Kraj je mogao da bude malo više dorađen, ali možda je otvoren za nastavak. Isto tako sam jedva pristala da gledam The Hunger Games, ali me je tako prijatno iznenadio, da sam gledala i nastavak.
Pogledajte Harrison Bergeron, nije toliko vizuelno privlačan, ali je priča u jezivoj korelaciji sa stvarnim svetom.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 18:05

Makedonski prevod najavio je kancov Clap

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.