Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Disparu à jamais Aka Gone for Good (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Disparu à jamais Aka Gone for Good (2021)

Disparu à jamais

Disparu à jamais (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

247 min

Autor:

David Elkaïm
, Vincent Poymiro

Glavne uloge:

Jacques Bonnaffé
  >  M. Lucchesi
Finnegan Oldfield
  >  Guillaume Lucchesi
Garance Marillier
  >  Sonia
Nailia Harzoune
  >  Nora
Guillaume Gouix
  >  Daco
Tómas Lemarquis
  >  Ostertag
Nicolas Duvauchelle
  >  Fred Lucchesi
Grégoire Colin
  >  Kesler
Alysson Paradis
  >  Judith Conti
Souleymane Touré
  >  Sergio
Ambre Hasaj
  >  Inès Kasmi child
Albamarina Nahar
  >  Precious
Julie Moulier
  >  Maéva Lucchesi
Sonia Bonny
  >  Awa
Mila Ayache
  >  Alice

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Disparu à jamais Aka Gone for Good (2021)
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2021 u 14:34
Odlicna mini serija
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2023 u 12:22
Ima li nekakve veze sa Kobenovim romanom "Nestao zauvek"?

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2023 u 18:52
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Ima li nekakve veze sa Kobenovim romanom "Nestao zauvek"?

Da po njemu je radjena , planirao sam da pogledam ( odavno sam citao, zaboravio i da imam knjigu, a kamoli o cemu se radi) pa mi dobro dodje sto je neko otvorio temu.  
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 21:32
Neverovatno. Svaka knjiga koja me zaintrigira, više nije na zalihama i ne doštampava se od strane Lagune i Vulkana. Angry Dokle?
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 22:19

Neverovatno. Svaka knjiga koja me zaintrigira, više nije na zalihama i ne doštampava se od strane Lagune i Vulkana. Angry Dokle?

Pa da, ali stampaju se mnogo nove, , eto i Book Depository se ugasi , a to ce ti i puppet reci, Vulkan je uzeo Kinga i jos po nekog autora,  i zaradjuje na necemu drugom. Laguna kalkulise i to fino, ali ima biblioteka, ebook i Kindle, ulica, KP, pa nadjes. Meni je interesantna jedna stvar trilogija, ima bez dostampavanja , a povezne knjige prva i druga, treca manje, ima prva i treca, druga je rasprodata, a tako dugi niz godina stoje na policama u radnji.
Ali da odavno je to stampano tamo mislim 2002, 2003 ako me secanje sluzi.Bas cu nocas da pocnem da gledam datu seriju, videh Floret to sam poceo ne znam zasto sam pogledao samo prvu epizodu i stao.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2023 u 23:31
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Pa da, ali stampaju se mnogo nove, , eto i Book Depository se ugasi , a to ce ti i puppet reci, Vulkan je uzeo Kinga i jos po nekog autora,  i zaradjuje na necemu drugom. Laguna kalkulise i to fino, ali ima biblioteka, ebook i Kindle, ulica, KP, pa nadjes. Meni je interesantna jedna stvar trilogija, ima bez dostampavanja , a povezne knjige prva i druga, treca manje, ima prva i treca, druga je rasprodata, a tako dugi niz godina stoje na policama u radnji.
Ali da odavno je to stampano tamo mislim 2002, 2003 ako me secanje sluzi.Bas cu nocas da pocnem da gledam datu seriju, videh Floret to sam poceo ne znam zasto sam pogledao samo prvu epizodu i stao.

Pričaj mi o tome. Nađem na ulici dve knjige iz Simonsovog serijala "Strvinarska uteha" i to "Otvaranje" i "Završnica" a onda naknadno saznam da se zapravo radi o trilogiji i da postoji i srednji deo pod nazivom "Središnjica". Naravno ko za inat, od istog ni traga ni glasa, odavno se prestalo sa doštampavanjem a ulični prodavci na pomen iste samo sležu ramenima. Angry Dead
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.