| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
dilema između BR i BDripa |
Odgovori
|
| Korisnik | |
logos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 35 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: dilema između BR i BDripaObjavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 15:01 |
|
Dakle zanima me koja je razlika između ta dva ripa,ali me prvenstveno zanima kvaliteta imeđu ta dva ripa tj. koji je bolji i koji bi vi prije skinuli kada biste mogli birati.
hvala unaprijed na pomoci ![]() |
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 20:21 |
|
Evo druze, pa ako znas engleski citaj,
nego zasto postavljate pitanja u vezi takvih stvari kada te informacije imate na svakom cosku??? ili je to zbog broja postova?
Blu-Ray BRRip & BDRip - Two New XviD Formats BRRip = An XviD encode from a Blu-Ray release (i.e. a 1080p .mkv file). BDRip = An XviD encode directly from a source Blu-Ray disk. NOTE: While both BRRips and BDRips are superior to DVDRips, they are normally released in 720p resolution, since standalone DivX (.avi) players do not support anything higher than this anyways. They should not be confused with genuine Blu-Ray rips in 1080p, which are usually done in native Blu-Ray files, or as H.264 .mkv files. BDRip & HDDVDRip Since the end of januari 2007, rips of Blu-Ray & HD-DVDs have been released in the scene. A couple of groups have managed to rip HD movies to a regular DVD. Usually they are have a resolution of 720p or 1080p and are encoded using the X264 codec. There are still just a few groups which are able to rip them. Technically there shouldn’t be much of a difference between the two - with one exception: Since BRRips are taken directly from a release that has already been ripped from a Blu-Ray disk (so it’s not a direct source), if there was a problem with the original .mkv, such as bad AR (aspect ratio) then it’ll be transferred to the BRRip, as well. True BDRips come straight from a Blu-Ray disk, which eliminates any problem with a middleman. However, this is somewhat of a moot point - the person/group responsible for the rip is seemingly more important to the end-product quality. Kapiram da si sada sve skapirao!
|
|
|
|
![]() |
|
logos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 21:06 |
|
Nije da mi engleski bas dobro ide,ali po ovome sto sam procitao BDrip je nesto bolji od BRripa jel tako?
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 21:09 |
|
evo ti prevod
BRRip = An XviD encode from a Blu-Ray release (i.e. a 1080p .mkv file). Znaci video zapis je ripovan iz hd filma koji ima ekstenziju mkv,a svi znamo da je mkv u stvari rip od blue ray hddvd filma,koji je naravno odlican. BDRip = An XviD encode directly from a source Blu-Ray disk. A ovo je xvid koji direktno dobijen iz blue ray hddvd filma,znaci to mu je prva kompresija,a ne druga kao ovaj iznad. Ipak je taj drugi bolji,ali daleko od toga da je prvi los. Ažurirao AcaN - 02.Ožujak/Mar.2009 u 21:11 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
logos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2009 u 21:15 |
|
To te ja pitam,sad mi je sve jasno..hvala momci.
|
|
![]() |
|
Nemanja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 155 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 06:31 |
|
E, sad je i meni jasno.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2009 u 09:37 |
|
E super i ja da napravim nesto korisno
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
damyan.666
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 14.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 5 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2009 u 09:17 |
|
ja sam pomalo zbunjen ..
elem, www.imdb.com/title/tt1007028/ :: znachi, ne mogu verovati vishe rechima prochitanim ovde, nego sopstvenim ochima, jel ? EDIT: Zabranjeno postavljati linkove za download filmova! Koliko ja vidim ne radi se samo o sampleovima. Ažurirao bubba ho-tep - 14.Ožujak/Mar.2009 u 11:47 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |