| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Dilan Dog - ovako to izgleda na filmu... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 20:58 |
|
KAo neko ko se stripom bavi vec 20 godina za to vreme bio i nagradjivan i objavljivan na raznim stranama uvek sam filmove sa strip junacima gledao pomalo ispod oka, upravo da ne bi UBILI onu nit koju je strip imao. I obicno je bilo katastrofalno iskustvo, sem par casnih izuzetaka. Ali ova neopevana glupos od filma zvana DILAN DOG je prevazisla sve granice neukusa i dekadencije i stripa i filma. Pa ja ne mogu da verujem da jedan od kultnih stripova, na kojima su generacije odrasle mogao da zavrsi u ovakvom idiotizmu!!! Juce sam imao jednu polemiku na jednom strip forumu gde mi je moj prijatelj i kolega rekao da je film citiram "nista posebno ali moze da se gleda ako ne ocekujes nista preveliko od njega" Pa kako mozes da gledas Dilana Doga i da nista ne ocekujes? Ne ide mi u glavu, ali svako ima pravo na neki svoj stav, samo sto me neki stavovi izbace iz takta. Ja se jako tesko iznerviram, ali ako to nekome uspe, onda je majstor, a ovaj film me ubacio u veoma "crvenu fazu nerviranja"!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 21:14 |
|
Potpuno si u pravu Vladika...
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2011 u 23:37 |
Vladika objasnio!!!!! ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2011 u 15:20 |
By Dejan Ognjanović |
|
|
|
![]() |
|
enad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 12:10 |
|
Nisam toliko riječit kao u gonjem postu u kojem sve piše savršeno točno. Sam ću dodati da je ovo smeće nad smećima, uber smeće, sramotan i uvredljiv film koji treba dekretom zabraniti da se prikazuje i uništiti sve dokaze njegovog postojanja. Nisam ništa očekivao od filma iako je dilan dog u pitanju. Ali ovakvo govno, sranje, da ponovim smeće snimiti...jednostavno je sramota. Sram me je reći da sam ga pogledao do kraja....
![]() ![]() ![]() Ažurirao enad - 21.Lipanj/Jun.2011 u 12:10 |
|
|
http://www.spill.com/
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 19:20 |
|
Ovo je definitivno svetogrđe i bohohuljenje i tu nema govora, čak i da naslov i ime glavnog junaka zamenimo sa John Black, film bi opet bio usrani pokušaj zombi-vukodlak-vamir horora sa enormnim primesama glupost i treša. Izvinjavam se trešu, to je ipak poštovana kategorija i umestnost.
Nego, odlutah... Moja generacija i stariji (a malim delom i mlađi) čitali su Dilan Doga, pa ne moram sad onim drugima (jer verovatno i neće čitati ovo) da objašnjavm šta sve to ovom filmu fali a što je srž Dilan Doga... Svi koji su gledali "film" to znaju, ali evo mog gledišta cele ove priče, koje nije striktno vezana za ovaj film, već za kompletnu sliku našeg (savremenog) društva. Kako smo se nekad mi, kao klinci, družili i igrali tokom letnjeg raspusta? Igrali "kr-kr", vozili bicikle, igrali basket i fudbal, pravili ludorije, kuće na drvetu, nabavljali fiksne telefone devojčica iz kraja i pizdeli kad se javi njihov otac, pa majka, pa baba... pa im gađali prozore kamenčićima, pa... uh, ovo je previše lično i šta sve ne, a današnji klinci? Imaju facebook, internet, sede u smrdljivim igraonicama i u nekom su paralelnom svetu (čast izuzecima). E pa, dragi moji i ovo je Dylan Dog savremenog sveta, Dylan Dog u nekom novom izdanju "Fejsbuk prodakšna", da ne lokalizujem i kažem: "Grand prodakšna", lišen "stega" prošlosti, tunjavi, nabildovani i izdepilirani gej-fraječić, koji se doduše opire novotarijama, ali to je samo kao reklama i paravan. Kako se virus ovoga širi brže nego vest o novom prevodu na Titlovima, morao sam da "iskopam" kutiju sa stripovima i pročitam prvi strip Dylan Dog koji mi je pao pod ruku, kako bih bar malo povratio energiju... Ček, ček, "iskopam"!? ISKOPAM!? Pa gde mi stoje stripovi!? U KUTIJI PREKRIVENOJ SA TRISTA ČUDA U PODRUMU!? Gotovo je, zaražen sam, nema mi spasa... Ljudi bež'te u brda, spašavajte se... I da, kad bih mogao da doprem do Guy Ritchiea, rekao bih mu da batali i Excalibur, jer je i original odličan i Sherlock Holmesa, jer... i da mu dam ideju kako da zgrne brdo para... Razumete me? |
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 19:26 |
|
Tražio sam prabve reči za ovo govno, ali ti si to najbolje objasnio...
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 19:36 |
|
Znači, vredi gledati?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 19:42 |
|
Aha. Koliko i pseće govance u mikrotalasnoj.
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 19:46 |
|
A? 'si li video što je interesantno kad eksplodira?!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 21:18 |
|
Nisam Dylan Dog fan (ne čitam stripove), ali ovo sam ugasio nakon 20 minuta. Čovječe, koje smeće od filma. Ne preporučam nikome. Samo što ja neću ko Darije u podrum po stripove, već ću prekopati po diskovima i pogledati nekog dobrog starog Charlesa Bronsona... Da povratim energiju.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 21:35 |
naravno da te košta, jer ponekad razočarenje skupo izađe ![]() |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 21:58 |
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 22:09 |
|
Cim sam video da je Kampfar odustao od prevoda znao sam da je
|
|
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 22:14 |
|
I vi ste fakat uključili da gledate ovo? Pa trailer je bio dovoljan, a i ime Kevin Monroe koji je čak i Mindže Kornjače pokvario
Nisam, ne želim i niti ću ikad
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 23:19 |
|
E odličan film...
![]() Što mi ne verujete? Ma da... ![]() Ako ovaj film ovde okače, napraviću javne demonstracije... Taj sajt je zlatni rudnik na koji se nadam da ovaj film nikada neće završiti. Ažurirao Kampfar - 21.Lipanj/Jun.2011 u 23:21 |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2011 u 01:24 |
|
NAZALOST GLEDAO SAM FILM,nastavicu da kupujem strip Dylan Dog svakog prvog cetvrtka u mesecu na nasim kioscima a ovu neverovatnu glupost od (ne)filma cu pokusati da zaboravim...kada bih video rezisera Kevin Munroa na ulici ubio bi ga na mestu bez razmisljanja jer posle onog sranja od Nindza Kornjaca iz 2007-me pod nazivom TMNT uspeo je i Dilana Doga da upropasti
|
|
![]() |
|
cp6uja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2011 u 03:37 |
|
Meni se film sviđa! Vi kako hoćete. Čekao sam na ovaj film, neka bude promašaj i sve, ali se ipak setili ljudi da ga snime.
|
|
![]() |
|
Brzixx
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 11:02 |
|
Bože šta je to glup Film ajmeee, nisma dugo gledo tako smeće od filma
|
|
![]() |
|
El_Che
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 65 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2012 u 16:51 |
|
Nisam ga pregledao niti cu. Meni je bio dovoljan trejler da vidim da je to tesko sranje, ali iskreno to je i postao trend u americi danas. Prave se filmovi sa sto vise nekih specijalnih efekata, vise su fokusirani na 3d tehnologiju i efekte nego na samu radnju filma, koja je toliko plitka i glupa da gora ne moze biti. Ali to je holivud danas, potpuno okrenut komercializaciji, klinci su ti koji najvise trose pare na bioskope i to cemo i dobijati. Dilan Dog mi je uvijek bio jedan od mracnijih stripova. Ko je citao stripove zna dobro o tom specificnom raspolozenju i osjecanju kad citas strip, i razlicito se osjecas kad recimo citas Dilan Doga, Zagora, Alan Forda, Kapetana Mikija. ili sta vec, i kako nekad danima razmisljas o toj temi koja je odradjena narocito u Dilanu Dogu. A ovaj film? Pa prvi put kad sam vidio trejler mislio sam da je neka parodija. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |