| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die Frau des Polizisten Aka The Policeman's Wife (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die Frau des Polizisten Aka The Policeman's Wife (2013)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 15:43 |
|
Die Frau des Polizisten Aka The Policeman's Wife (2013) ![]() ![]() Režija: Philip Gröning Scenarij: Philip Gröning Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 175 min Uloge: Alexandra Finder ... Christine Perkinger David Zimmerschied ... Uwe Perkinger Pia Kleemann ... Clara Perkinger Chiara Kleemann ... Clara Perkinger Horst Rehberg Bračni par Uve i Kristine imaju četvorogodišnju kćerku Klaru s kojom se usele u staru kuću u malom gradu. Uve je policajac koji zbog noćnih smjena i posebnih dežurstava nema puno vremena za obitelj. Kristine je domačica, brine za Klaru i domaćinstvo. Obiteljsku idilu često narušava Uvina ljubomora i posesivnost. Opsjednut time da želi znati šta tačno Krisitine radi i s kim se sastaje, ponekad preraste u nasilje i Kristine sve češće mora izmišljati izgovore za svoje modrice. Prevod je najavio: Gale. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2015 u 00:27 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |